Home / Administratie / Dorin Florea, declaraţie pe tema Liceului Romano-Catolic. “Regret toate agitaţiile inutile…”

Dorin Florea, declaraţie pe tema Liceului Romano-Catolic. “Regret toate agitaţiile inutile…”

Distribuie

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a declarat joi, 7 septembrie, că la Târgu-Mureş “românii şi maghiarii convieţuiesc într-o armonie care poate că pe unii politicieni îi deranjează”, iar discuţiile despre soarta Liceului Romano-Catolic ar trebui “să aibă loc între oameni de stat cu experienţă.”

“Regret toate agitaţiile inutile ce au avut loc în Târgu-Mureş pe subiectul Liceului Romano-Catolic. Este un lucru pe care l-am anticipat, tocmai de aceea Primăria Municipiului Târgu-Mureş şi Consiliul Local Târgu-Mureş au depus eforturi considerabile pentru a nu se ajunge în această situaţie. Noi nu ne-am dorit altceva decât ca lucrurile să fie clare pentru copiii înscrşi la această unitate de învăţământ. Ar fi indicat ca orice discuţie diplomatică să aibă loc între oameni de stat cu experienţă, dar din păcate lucrurile stau altfel şi vorbesc în spaţiul public persoane care nu răspund pentru ce spun, din grabă de a mai câştiga câteva puncte electorale. Există în prezent o decizie judecătorească prin care s-a anulat înfiinţarea Liceului Romano-Catolic. Regret că Municipiul Târgu-Mureş a ajuns un poligon al manifestărilor de acest tip, creându-se astfel ştiri false despre aşa zise tensiuni interetnice. Vă garantez că la Târgu-Mureş românii şi maghiarii convieţuiesc într-o armonie care poate că pe unii politicieni îi deranjează”, a afirmat dr. Dorin Florea.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Școala Gimnazială “Bernády György” din Târgu Mureș, reabilitată aproape integral

Distribuie Școala gimnazială “Bernády György” din Municipiul Târgu Mureș se află în faza finală a …

1 comentariu

  1. UDMR este în picaj accelerat, iar asemenea „probleme” de tip Vadim sunt întreținute în lipsa unor măsuri care să păstreze locuri de muncă și tinerii în țară. Lacrimile de crocodil de la primărie sau alte „personalități” sunt ca ploaia in ocean. Dacă Dragnea nu a reușit să ne aducă a II-a zi națională în 15 martie acum o să- l vedem cum o să zică e dolari școala, încă una din care românii sunt pur și simplu ALUNGAȚI !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.