Share

Home / Administratie / Curăţenia de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Curăţenia de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează campania „Curăţenia generală de primăvară”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Potrivit paginii de Facebook a instituţiei, programarea străzilor pentru săptămâna 3 – 5 aprilie 2018 este următoarea:

Marţi, 3 aprilie: străzile Zărneşti, Amurgului, Nirajului, Teilor, Dâmboviţei, Vulturilor, Bucegi, Budai N. Antal, Panseluţelor*;

Miercuri, 4 aprilie: străzile Narciselor, Mimozelor, Bobâlna, Grapei, Violetelor, Semănătorilor, Grădinarilor, Lutului,Crinului, Petrila, Predeal*;

Joi, 5 aprilie: străzile Koos Ferencz, Petru Dobra, Godeanu, I.Buteanu, Suceava, Şurianu, Măgurei, Parângului, Păşunii.

În acest sens, reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au remis un comunicat de presă, pe care îl redăm în rândurile de mai jos:

„*Din cauza volumului mare de lucru aceste străzi sunt reprogramate din nou!

Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată, să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor (sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/demolări) în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă. Nu se vor mai ridica deşeurile depozitate după data prestabilită fiecarei străzi decât pe baza de comandă la operatorul de salubritate – SC Salubriserv SA, iar asociaţiile de proprietari vor fi sanctionate. În situaţii excepţionale (condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc.) programul poate fi modificat.”

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Salvamontiştii, pregătire pentru salvarea cu elicopterul

Salvamontiştii serviciilor Mureş şi Sibiu au urmat un stagiu de pregătire pe aeroportul din Târgu-Mureş …

Share
Share