Eşalonul IV, în cifre Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 59 Vizualizări

Eşalonul IV, în cifre

Chiar dacă mai sunt multe zile până când se vor pune în mişcare echipele de Divizia D, e bine să reintrăm în atmosfera eşalonului IV al fotbalului şi vom face acest lucru prin intermediul statisticii. Să vedem cum stă Divizia D Mureş după sezonul de toamnă.

În cele 55 de meciuri jucate până acum, în Divizia D Mureş au fost marcate 253 de goluri. 141 au fost reuşite de gazde, în timp ce 112 goluri au fost marcate de oaspeţi. Etapa cu cele mai multe goluri a fost a 12-a, în care s-a punctat de 23 de ori (13 gazdele, 10 oaspeţii). Runda cu cele mai puţine goluri a fost a 5-a, cu doar 8 reuşite, toate marcate de gazde.
La capitolul golgheteri, cel mai bine stă Orban Attila, atacantul formaţiei Gliga Companies Reghin, care a marcat până acum 16 goluri, dintre care două au fost reuşite din penalty. El este urmat de: Adrian Cocoşel (Mureşul Ruşii Munţi) – 13 goluri; Horaţiu Moldovan, Ioan Sabău (ambii de la CS Iernut), cu câte 9 goluri, Cornel Varga (CS Iernut), Csatlos Andrei (Gliga Companies Reghin) – cu câte 8 goluri; Iosif Savu, Daniel Rymond (ambii de la Tras-Sil Târgu Mureş), Vasile Cismaş (Gliga Companies Reghin) – cu câte 7 goluri; Cristian Rusu (CS Iernut), Vasile Paşcan (Mureşul Ruşii Munţi), Zsigmond Vilmos (Trans-Sil Târgu Mureş), Robert Klein (Viitorul 2002 Târnăveni) – cu câte 6 goluri.
În ceea ce priveşte autogolurile, puteum spune că s-au marcat doar două. Ambele i-au avut ca protagonişti pe jucătorii echipei Viitorul 2002 Târnăveni.
În partidele disputate până acum s-au marcat 5 goluri din penalty. Pe locul I în clasamentul echipelor cu cele mai multe lovituri de la 11 metri marcate se situează formaţia Gliga Companies Reghin, cu două penalty-uri, ambele transformate de Orban. Au mai marcat din lovitură de la 11 metri: Beldean (Avântul Miheş), Liviu Ujică (Mureşul Ruşii Munţi) şi Ovidiu Todea (Târnava Sângiorgiu de Pădure).
La capitolul frecvenţa rezultatelor situaţia se prezintă în felul următor: cel mai frecvente rezultate au fost cele de 4-1 şi 3-0, care s-au repetat de 7 ori. Rezultatele de 1-0, 2-1, şi 3-2 “s-au întâmplat” de câte 5 ori. 3-1 a fost de patru ori, 2-0 şi 6-0 de câte trei ori, 5-1 şi 7-0 de câte două ori. O singură dată a fost: 0-0, 1-1, 4-0, 4-3, 5-0, 6-2, 7-2, 7-3, 9-0, 10-4, 12-0.
În cele 55 de mecuri disputate până acum au fost acordate 176 de cartonaşe galbene, dintre care 80 pentru gazde. Cei mai “galbeni” jucători sunt cei de la Viitorul 2002 Târnăveni, cu 29 de cartonaşe. Urmează CS Iernut – 28 de cartonaşe şi Gliga Companies – 26 de cartonaşe.
Cu roşu au fost taxaţi 18 jucători. 10 dintre ei au fost eliminaţi acasă, restul în deplasare. Mureşul Ruşii Munţi conduce în topul echipelor cu cei mai mulţi jucători taxaţi cu cartonaş roşu – 6 cartonaşe (două acasă, patru în deplasare).
Cartonaşele roşii acordare au însemnat 38 de etape de suspendare. Târnava Sângiorgiu de Pădure conduce în acest clasament, cu 14 etape de suspendare, ca urmare a 6 cartonaşe roşii primite.
La polul opus se situează CS Iernut şi Trans-Sil Târgu Mureş, care nu au primit nici un cartonaş roşu.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE