Isteria sutienelor cu inserţie de lichid Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Isteria sutienelor cu inserţie de lichid

41_DSC00175.JPGUnele femei sunt tentate să-i invidieze pe bărbaţi din punctul de vedere al lejerităţii cu care aceştia îşi tratează “look-ul: un bărbierit, un costum şi, uneori, câte un parfum de calitate sau o baie. Ori una, ori alta. Nu deodată. Pe de altă parte în schimb, unii bărbaţi invidiază femeile pentru că au posibilitatea de a recurge la o serie de artificii cu care se ascund defectele, se îmbracă neajunsurile şi se elimină complexele. Artificii la care, de altfel, pot recurge şi ei, dar, cu mare atenţie. De la perfecţiune la ridicol e doar un pas.
Femeia tinde spre frumos în primul rând pentru ea, pentru cei din jur şi pentru bărbaţi, nu neapărat în ordinea asta. Femeia investeşte o grămadă de bani şi timp pentru a-şi modela chipul sau corpul după gustul şi stilul format de fiecare în parte.
Multe persoane de sex feminin se plâng că au sânii prea mici. Indiferent că sunt tinere adolescente, femei ajunse la maturitate, mame care au alăptat sau au pierdut semnificativ în greutate.
O mare revoluţie în istoria chirurgiei plastice estetice a făcut-o implantul de silicon care vine în ajutorul femeilor cu astfel de complexe. Costul unei intervenţii de acest gen este ceva la care multe dintre femei pot doar să viseze. Şi totuşi, alături de intervenţia chirurgicală prin care se introduce un implant mamar s-a găsit şi o altă metodă care să crească evident mărimea şi consistenţa sânilor.

La mai mare!

La început au apărut pe piaţă o gamă largă de oferte de sutiene “push-up”, indiferent de număr sau distanţa dintre sâni. Dar nici acestea nu au fost de ajuns şi numai odată cu lansarea pe piaţă a sutienelor cu inserţie cu lichid se pare că femeile au început să fie mulţumite de felul în care arată. Specificul lor sunt pungile cu lichid băgate în cupă, mascate elegant, fără a lăsa ochiul, chiar şi unul format, să le distingă. Sunt cusute în interior fără a exista riscul să cadă şi să creeze o situaţie cel puţin ridicolă, aşa cum se întâmplă deseori în cazul celor cu burete simplu. Produsele se remarcă printr-un design original şi variat ce acoperă toate gusturile de la clasic până la îndrăzneţ. Mult apreciate sunt cele fabricate din microfibră, pentru că nu intră la apă şi nu se întind. “Prefer microfibra în locul bumbacului, de exemplu, pentru că,mi se pare mai fină. Ştiu că multe femei fug de acest tip de material, pentru că se îngălbeneşte uşor la spălare din cauza clorului pe care-l conţine orice tip de detergent. Am un sfat pentru acestea: spălaţi cu apă şi săpun de faţă” spune Mihaela Han, 31 ani.

“Înaltă tensiune”

“Anul trecut, la acest tip de sutiene am avut cele mai mari vânzări. Multe cliente, pentru că nu ştiu cum se numesc, mă întreabă dacă nu am sutiene cu silicon. Dar nu este nicidecum vorba de silicon – în acest caz preţul fiind cu mult mai mare -, ci de alt tip de lichid. Majoritatea clientelor care au cumpărat au fost din rândul tinerelor. Adolescentele care trec prin criza anilor respectivi şi care se simt complexate din orice atunci când sunt curtate de sexul opus. Femeile peste 30 de ani, în schimb, genul de femeie care simte şi vede că au trecut ceva ani pe corpul şi chipul ei, se orientează mai mult pe modelele de body din “tull” cu broderie din dantelă, pe corsete şi lenjerii intime cu broderii incolore”, spune Corina Pop, administrator firmă de lenjerie intimă.
Nici chilotul tanga nu mai este la modă. Mureşencele se orientează spre stilul de chilot brazilian, adică nici tanga, nici şort. Şi dacă aceştia sunt inscripţionaţi cu câte un desen urmat de un cuvânt expresiv, de cele mai multe ori haios, atractiv sau vulgar, este mult mai dorit de clientele care doresc să aducă ceva nou relaţiei.
Secretul tinereţii la orice vârstă? Să te simţi mereu bine în pielea ta. Nici nu e atât de greu pe cât se crede. Să fii în cea mai bună formă e mult mai uşor acum decât altădată.
Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE