Silvicultori la vânat, fără autorizaţie Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Silvicultori la vânat, fără autorizaţie

60_padurari-site.gifCiolaniada naşte monştrii …

Zi de Zi demarează astăzi o analiză a propunerilor celor patru formaţiuni politice din coaliţia guvernamentală privind şefii serviciilor descentralizate. Astăzi, pentru că era necesară o rectificare a unei informaţii apărute ieri, ne vom ocupa de silivicultorii care visează la mâna Pădurilor mureşene. Astfel, pe filiera Reghin a PNL au fost propuşi pentru a prelua şefia Direcţiei Silvice Mureş – Cristian Chirteş, şeful Ocolului Silvic Fâncel, respectiv Florin Petra. Doi tinerei, care s-au remarcat până acum doar că deţin carnetul de membru al PNL.
Propunerea este oarecum surprinzătoare, dar explicabilă, ţinând cont că după parafarea (vremelnică) înlocuirii actualei conduceri a direcţiei, tandemul a organizat o vânătoare, neautorizată pe fostul domeniu de vânătoare al lui Ceauşescu de la Osoi. Bineînţeles, din trupa care i-a însoţit la partida de vânătoare nu au lipsit Ionel Rânja, preşedintele PNL Reghin sau afaceristul reghinean şi consilier judeţean Ioan Nicolae Lazăr.
Interesant este că această acţiune vânătorească intervine exact după carnagiul de la Balc, caz în care ministrul Apelor şi Pădurilor a ordonat o anchetă – deşi domeniul era privat, iar mistreţii aduşi din Cehia, iar subordonaţii săi au purces la vânătoare fără autorizaţie. Oricum, ne vom ocupa noi să-i informăm.
În legătură cu Chirteş am avea o curiozitate, mai ales că tot vrea să fie director: ce ştiţi de casa din deal? A Gurghiului, fireşte. Dar asta într-un număr viitor.
Bineînţeles, se pare că în lupta pentru ciolan nu mai contează performanţa şi competenţa, ci doar avantajele economice post-numire…Aşteptăm şi noi lămuriri şi transparenţă. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE