Pleacă Lavinia din PD? Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Pleacă Lavinia din PD?

Conducerea PD a decis, miercuri, în unanimitate, să propună organizaţiilor locale din care fac parte Cozmin Guşă, Aurelian Pavelescu şi Lavinia Şandru excluderea acestora din partid, stabilind deja retragerea sprijinului politic în cazul celor trei.
Conducerea PD propune excluderea lui Guşă, Şandru şi Pavelescu din partid. Decizia finală în acest sens urmează să fie luată, în termen de o săptămână, în cazul lui Guşă şi Pavelescu, de PD sector 1, iar în cazul Laviniei Şandru de organizaţia Mureş.
Astăzi se va întruni BPJ care va hotărî daca o vor exclude sau nu pe Lavinia din partid.
Azi este şi termenul limită acordat de Biroul Permanent Judeţean al PD Laviniei Şandru şi lui Dinu Socotar pentru a-şi plăti datoriile către partid. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că suma datorată de Lavinia se ridică la 600 de milioane de lei, atât cât a trebuit să cotizeze fiecare candidat al Alianţei D.A pe un loc eligibil în Parlament. Aproape două miliarde din banii daţi de potenţii financiari ai partidelor s-au dus în buzunarele unor persoane a căror activitate nu s-a simţit aproape deloc în campaniile electorale.
Atât Lavinia Şandru cât şi Dinu Socotar sunt în pericol de a fi sancţionaţi de către conducerea centrală a partidului în urma demersului acestora de a iniţia şi semna scrisoarea de susţinere a candidaturii lui Cozmin Guşă la şefia PD. De altfel, Lavinia Şandru şi Cozmin Guşă au părăsit structurile de conducere ale formaţiunii alături de alţi doi democraţi. (C.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE