VIDEO: Mara Togănel (PNL): ”Candidez la Președinția Consiliului Județean Mureș pentru că Omul Contează!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 450 Vizualizări

VIDEO: Mara Togănel (PNL): ”Candidez la Președinția Consiliului Județean Mureș pentru că Omul Contează!”

Mara Togănel, vicepreședinte al Partidului Național Liberal Mureș și director al Cancelariei Prefectului, și-a depus, în urmă cu câteva zile, candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mureș la alegerile locale din 9 iunie.


”De aproape 20 de ani am ocupat funcții publice. Cunosc personal fiecare primar din județul Mureș, fie că este de la PNL, PSD sau UDMR, cunosc toți factorii de decizie locali și naționali, cunosc în egală măsură drumul către Bruxelles, cunosc care sunt problemele și nevoile mureșenilor și, deopotrivă, mă pricep să fac echipă și să iau decizii înțelepte. Așadar, cred că vin în fața mureșenilor pregătită pentru o funcție publică de conducere în care puterea este dată de votul și încrederea mureșenilor. Vă mărturisesc, provin dintr-o familie în care învățătura și onestitatea sunt la loc de cinste. Am pornit de la firul ierbii și mi-am clădit întreaga carieră politică și administrativă prin competență și sinceritate. Eu nu am primit moștenire politică de la familia mea, însă vă mărturisesc că, dacă parcurgem cu seriozitate, onestitate și perseverență toate etapele de dezvoltare, atunci putem face performanță”, a declarat Mara Togănel.
Totodată, Mara Togănel a insistat asupra importanței omului în ecuația administrativă.
“Înainte de toate, pentru mine cel mai important este omul, atât cetățeanul care își pune încrederea în noi și pentru care trebuie să muncim, cetățeanul care, de fapt, ne plătește, cât și cel care coordonează și administrează cetatea, fie că vorbim de primar sau de președinte al Consiliului Județean. Și da, cred că omul contează. Și îmi amintesc și nu pot să nu-mi amintesc de vorba bunicii mele care îmi spunea mereu dragă Mara, nu uita omul sfințește locul și așa este și așa va fi. Omul sfințește locul și de aceea astăzi am ales ca în mesajul meu să vorbesc despre omul Mara Togănel, omul Mara Togănel care vine cu echipă și care vine cu viziune”, a punctat candidata.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE