Dansatori rromi, pe meleaguri japoneze Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

Dansatori rromi, pe meleaguri japoneze

204_Dansatori-rromi.gifCunoscutul ansamblu de muzică ţigănească Romafest din Târgu Mureş va pleca pe tărâmuri asiatice pentru a susţine un spectacol. Plăcut impresionat de felul în care tinerii rromi dansează, un impresar japonez, Tetsu Masunaca, preşedintele Fundaţiei Ito Romafest din Japonia, a hotărât ca ansamblul să viziteze ţara lui natală. “Acest turneu este primul pas spre turneul mondial care îl vom face în viitorul apropiat”, a declarat directorul ansamblului mureşean, Balassy Nagy Krisstian.
Cei 20 de tineri care vor pleca în Japonia au între 15 şi 29 de ani şi sunt atât dansatori cât şi cântăreţi. Aceştia au fost selectaţi în urma mai multor spectacole şi sunt cei mai buni din întregul judeţ. Adriana Lingurar şi Tothy Ovidiu, ambii de 17 ani, activează în Ansamblul Laleaua Neagră din Reghin. Cei doi au spus că vor da ce au mai bun din ei. “Vom demonstra că ştim într-adevăr să ne mişcăm bine”, a declarat Ovidiu.
Tinerii rromi vor pleca cu avionul la sfârşitul lunii şi se vor întoarce abia peste 50 de zile. Vacanţa va fi sponsorizată de japonezi dar costul nu ne-a fost dezvăluit.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE