Lavinia a învăţat multe – politica nu se face pe scuze Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Lavinia a învăţat multe – politica nu se face pe scuze

209_Lavinia.gifPreşedintele Traian Băsescu a revenit la sentimente mai bune faţă de Lavinia Şandru. Invitat la emisiunea lui Marius Tucă, şeful statului a declarat că îi pare rău de Lavinia şi că speră că aceasta se va întoarce în PD.
Lavinia Şandru, Cozmin Guşă şi Aurelian Pavelescu au demisionat săptămâna trecută din PD pentru a nu supune organizaţiile din care făceau parte presiunilor venite de la centru pentru expulzarea lor.
Faţă de reacţia preşedintelui Lavinia a declarat: “Îl rog pe domnul preşedinte Traian Băsescu ca atunci când mai face referiri la mine să o facă în contextul în care mă consideră membră a Iniţiativei 2003 şi colegă cu Cozmin Guşă şi Aurelian Pavelescu. De asemenea, îi rog pe foştii mei colegi, în special pe Emil Boc, să nu mai facă speculaţii, pentru că nu mă mai întorc în PD. În ceea ce priveşte sensul transferurilor care vor putea avea loc în următoarea perioadă, pot să vă precizez că acestea vor fi doar dinspre PD spre Iniţiativa 2003”.
Lavinia Şandru a mai spus că deocamdată nu au semnale de la membrii altor partide, dar sunt multe semnale din mediul jurnalistic. Ziariştii se pot înscrie în Iniţiativa 2003 deoarece nu este o formaţiune politică ci o organizaţie neguvernamentală.
Dată fiind relaţia apropiată pe care a avut-o cu Traian Băsescu, am întrebat-o pe Lavinia, dacă, în particular, acesta şi-a cerut scuze pentru modul grosolan de exprimare la adresa ei. “Politica nu se face pe scuze”, a spus tânăra politiciană, care mai crede că ea nu a jignit niciodată pe nimeni, dar că unii s-au simţit ofensaţi din cauza adevărului.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE