Nicu Pop: “M-au tratat ca pe un borfaş“ Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Nicu Pop: “M-au tratat ca pe un borfaş“

241_2CSU-Gaz.gifLa câteva zile după ce a fost demis de la cârma divizionarei A de volei CSU Gaz, antrenorul Nicu Pop a reacţionat dur. Într-o conferinţă de presă, tehnicianul a vorbit despre amănuntele de culise legate de demiterea lui. “Eu am venit la Târgu Mureş de la Ploieşti, unde eram bine plătit şi respectat. Cei de aici au insistat foarte mult să preiau echipa CSU Gaz. Am lucrat în Târgu Mureş un an şi jumătate, în care am îndurat multă umilinţă. M-au tratat ca pe un borfaş”.
Nicu Pop a fost deranjat de maniera în care a fost îndepărtat de la echipă. El a spus că l-au sunat colegi de la alte echipe să-i spună că va fi schimbat din funcţia de antrenor, cu câteva zile înainte de a fi demis. “Nu au avut curajul să-mi spună nimic în faţă, iar pe la spate luau decizii”, a spus Pop.
Tehnicianul a mai afirmat că situaţia materială şi financiară a echipei este mult mai proastă decât lasă să se vadă conducătorii grupării.
Vestea schimbării i-a fost comunicată de dr. Constantin Copotoiu, preşedintele CSU Gaz, dar se pare că în spatele deciziei se mai află senatorul Mihai Antonie şi fostul prefect, Ovidiu Natea. Noul antrenor al divizionarei A este sârbul Luka Valerian, care ultima dată a antrent la Piatra Neamţ. (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE