Ce m-a enervat ieri: Localul buclucaş se lasă cu ameninţări Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Ce m-a enervat ieri: Localul buclucaş se lasă cu ameninţări

După cum aţi observat, în fiecare zi vă prezentăm pe ultima pagină câte un local sau un magazin mureşean. Cu părţile lor rele, dar şi cu atuurile datorită cărora rezistă pe piaţă. Nimic ieşit din comun. Doar că săptămâna trecută ne-am trezit cu o ploaie de reclamaţii de la proprietarii care s-au simţit nedreptăţiţi, pentru că am spus lucrurilor pe nume atunci când am dat peste lucruri mai puţin obişnuite. De altfel, am fost ameninţaţi de câţiva şi cu procese. N-aveţi decât…
Oricum, mă simt nevoit să fac unele precizări. Fiecare local sau magazin este prezentat din punctul de vedere al unui client care intră pentru prima dată în el. Din această cauză, prima impresie este hotărâtoare, iar dacă aveţi ghinionul ca exact atunci când noi vă vizităm să fie mizerie sau mai ştiu eu ce, fiţi siguri că vom scrie exact ce vedem, pentru că la fel i se putea întâmpla oricărui alt client.
Iar dacă dumneavoastră consideraţi că din cauza articolului v-a scăzut numărul clienţilor, mai bine căutaţi în alte locuri motivele reale, pentru că acesta cu siguranţă nu este unul dintre ele. Dar, nu, dumneavoastră nu vreţi să vă recunoaşteţi niciodată vina şi, în plus, e mult mai la îndemână să dai vina pe altcineva.
Încă ceva, dacă dumneavoastră ca proprietari simţiţi că despre al dumneavoastră s-a scris “de rău”, în timp ce altele au fost ridicate în slăvi, atunci faceţi o comparaţie cu cele “periate”. Veţi avea o surpriză, cel mai probabil neplăcută.
Vă asigur că vor mai urma şi prezentări ale unor birt-uri sau chioşcuri cu pretenţii de magazin, dar şi prezentări ale unor restaurante selecte sau magazine bine aranjate, unde te simţi bine şi te întorci întotdeauna cu plăcere. Asta aşa, ca să fim imparţiali şi să ne mai distrăm când primim ameninţări.
Cătălin HEGHEŞ
catalin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE