Abitri la test de alcoolemie Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Abitri la test de alcoolemie

456_arbitri.gifDoi arbitri de handbal din Târgu Mureş au cerut să-şi facă testul de acoolemie, pentru a demonstra că nu au consumat băuturi alcoolice înaintea jocului pe care l-au arbitrat, după ce antrenorul uneia dintre echipe i-a acuzat că ar fi băut înainte de meci.

La finalul meciului de handbal masculin Poli Timişoara -Uztel Ploieşti (scor 33 – 29), disputat sâmbătă, în prima ligă, antrenorul echipei oaspete, Valentin Samungi, a sugerat că cei doi arbitri, Corneliu David şi Claudiu Belean, din Târgu Mureş, ar fi mirosit a băutură şi a spus că trebuiau puşi să facă un test de alcoolemie. Pentru a demonstra că Samungi vorbeşte prostii, David şi Belean au mers imediat după meci la un echipaj de poliţie din Timişoara şi au cerut să facă testul de alcoolemie. Aparatul a demonstrat că cei doi nu au consumat nici o picătură de alcool. Testul a fost făcut în prezenţa a doi oficiali ai echipei gazdă, iar rezultatele acestuia se pot vedea în facsimil.
Arbitrul Corneliu David a spus că îl va da în judecată pe antrenorul echipei din Ploieşti: "Samungi a făcut o acuzaţie foarte gravă şi total nefondată. Cred că am cel puţin o lună de zile de când nu am pus în gură o picătură de alcool. În plus, Samungi ne-a ameninţat că ne va desfiinţa dacă va ajunge într-o funcţie de conducere la FRH, după alegerile de la sfârşitul acestei luni. Îl vom da în judecată pentru ceea ce a spus. Să nu uite că Ceauşescu a murit în 1989 şi că acum nu se mai lucrează cu metode de pe vremea aceea," a spus arbitrul mureşean, făcând aluzie la sprijinul pe care îl avea Samungi pe vremea regimului comunist, de la anumite structuri ale statului.
David a subliniat faptul că ei au fost cei care au cerut testul de alcoolemie şi nu Samungi.

Florin MARCEL
fmarcel@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE