Se ascut săbiile, Borşan atacă dur Marko Bela să-şi dea demisia din România Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Se ascut săbiile, Borşan atacă dur Marko Bela să-şi dea demisia din România

451_SeAscutS.gifDemisia liderului PRM, CV Tudor, şi transformarea formaţiunii într-un partid popular a produs iniţial rumoare, dar reacţiile nu au întârziat să apară, la fel şi reacţiile la reacţiile altora.

Preşedintele filialei Mureş a Partidului Noua Generaţie, Doru Borşan, a catalogat, în stilu-i caracteristic, bucuria din tabăra maghiară: “Protestez faţă de declaraţia dată de Marko Bela că ar fi trebuit să demisioneze tot Partidul România Mare şi îl sfătuiesc să demisioneze el din România, pe undeva prin Câmpia Panoniei.”
Borşan a declarat că PNG, PRM şi PUNR vor face o alianţă a partidelor creştin naţionaliste, care ar putea deveni nu doar formaţiune parlamentară, dar să şi guverneze alături de Alianţa DA. “Am reprezenta interesele tuturor românilor şi ar fi eliminaţi trădătorii, PUR şi UDMR. Dacă preşedintele Băsescu vrea să fie alegeri anticipate, vor fi. Şi s-a observat că există un feeling între el şi Becali. Cel puţin, noi, chiar dacă greşim, suntem sinceri şi spunem adevărul, dar nu suntem trădători. Această alianţă ar putea revigora PUNR şi creşte PNG. Demisia lui Vadim este un gest singular în politica românească şi este pozitiv. PRM poate să crească din nou la peste 20 la sută şi împreună, am fi cu siguranţă o forţă” – a mai spus Doru Borşan. Care a mai adus critici extrem de dure preşedintelui Uniunii Vatra Românească, Zeno Opriş, care cu ocazia aniversării UVR a “transformat discursul
într-un atac dur la adresa tuturor formaţiunilor politice, cu exceţia PSD”.
Liderul PNG Mureş s-a mai declarat extrem de dezamăgit faţă de lipsa de reacţie a foştilor colegi de partid, democraţii, a căror voce nu se aude deloc în peisajul politic local şi nu ştiu să se impună, de parcă nu ar fi la putere. Doru Borşan a mai afirmat că, prin plecarea Laviniei Şandru, PD Mureş a pierdut singura persoană care a avut curajul la opinie. Politicianul spune că PD nu are oameni şi nu ştie să negocieze motiv pentru care nici nu au reuşit să obţină nici un post important.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE