LPE sare la centura lui Florea Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

LPE sare la centura lui Florea

505_LPE.gifDefrişarea a 8 hectare de pădure propusă de administraţia locală care doreşte să construiască o şosea de centură a municipiului Târgu-Mureş este în continuare criticată de organizaţiile de mediu.
Reprezentanţii Ligii Pro Europa au declarat că proiectul cu pricina este susţinut de primarul Dorin Florea deoarece de pe urma lui ar urma să beneficieze o parte din greii oraşului. "Primarul doreşte să facă acolo un cartier rezidenţial pentru noii îmbogăţiţi", a declarat Smaranda Enache, copreşedinte al LPE, în timp ce Haller Istvan, şeful Biroului pentru Apărarea Drepturilor Omului din cadrul ligii a afirmat că are informaţii potrivit cărora lucrările la cartierul rezidenţial pentru care a fost deja cumpărat terenul ar urma să fie încredinţate firmei lui Benţa. Haller Istvan spune că terenuri au fost deja cumpărate la ambele capete ale viitoarei şosele de centură, înainte de a se anunţa intenţia construirii acesteia, când preţurile erau relativ mici.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Mureş, Marius Paşcan, spune însă că Liga atacă Primăria pe nedrept şi că declaraţiile celor de aici sunt rău-voitoare şi fanteziste. Paşcan a recunoscut însă că Primăria Târgu-Mureş are în calcul construirea unui cartier rezidenţial pe terenul poligonului de la Sângeorgiu de Mureş, dar că până acolo este cale lungă deoarece acesta trebuie trecut mai întâi din administrarea Jandarmeriei în cea a Consiliului Local.
Edy MĂRCUŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE