Război total la Luduş Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Război total la Luduş

572_razboi.gifDuelul dintre ASA şi Mureşul Luduş a început cu mult timp înaintea începerii partidei, cel puţin din punctul de vedere al gazdelor, care îşi doresc cu orice preţ victoria. Luduşenii sunt ambiţionaţi de nevoia de puncte, dar şi de deznodământul meciului din tur, când au pierdut la limită partida de la Târgu Mureş, la capătul unui joc tensionat.

În toamnă, când ASA a câştigat cu 3-2 meciul cu Mureşul Luduş, oaspeţii au făcut mare tam tam după joc, acuzând arbitrajul. ASA a condus cu 3-0, dar luduşenii au revenit şi s-au apropiat la un singur gol diferenţă. Cei de la Mureşul au promis că se vor răzbuna în retur, la Luduş. Marele eveniment a venit. Vineri, de la ora 16, cele două echipe se vor întâlni din nou pe stadionul din Luduş. ASA vine la meci din postura de favorită la un loc pe podium, în timp ce gazdele sunt în căutarea punctelor menite să-i scoată din zona cu emoţii. Ce va fi în teren e greu de anticipat.
Pe de o parte, ASA va trage din greu pentru o victorie, ca să nu piardă contactul cu lidera seriei, FC Braşov, iar pe de altă parte, gazdele sunt hotărâte să nu cedeze nici un punct în disputa cu echipa târgumureşeană.
Câştigaţi din acest duel ar trebui să fie microbiştii din Luduş, care vor veni în număr mare la stadion.
Antrenorii celor două formaţii, Lucian Popa (ASA) şi Alexandru Andraşi (Mureşul Luduş) vor avea dificultăţi în alcătuirea primului 11, deoarece în ambele echipe există probleme de sănătate. La ASA sunt incerţi Vancea, Ignat şi Mera, din cauza unor probleme medicale, iar la Mureşul Luduş vor lipsi Budean şi Simion, accidentaţi. Faţă de etapa trecută, şi în porţile celor două grupări vor apărea modificări. Gânj la gazde şi Pop, la ASA, sunt cele mai probabile variante.
La meci vor asista, după estimările reprezentanţilor echipei gazdă, peste 3.000 de spectatori, dornici să vadă o victorie a echipei din Luduş.
Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cluj cu Gabriel Mocean la centru, asistat de Trenca Octavian şi Cosmin Uifălean. Observator al partidei va fi Mircea Darban, din Sibiu. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20.000 de lei.
Florin Marcel

Pentru gazde va fi primul meci la care echipa are un nou fanion. Este vorba despre fanionul făcut zilele trecute, la inţiativa celor din conducerea clubului, adică a preşedintelui Sorin Nemeş şi a vicepreşedinţiilor Alexandru Mureşan şi Florin Urcan. Fanionul are drept simbol imaginea statuii Lupa Capitolina.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE