Cupa presei la tir Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Cupa presei la tir

635_Cupa.gifPoligonul de tragere din Sângeorgiu de Mureş a fost ieri – cu ocazia Zilei Jandarmeriei – gazda Cupei presei la tir. Într-o atmosferă degajată, încălzită de câteva raze de soare ale sfârşitului de martie, cei 34 de participanţi au încercat să demonstreze că nu doar jandarmii sunt capabili să mânuiască o armă de calibru 762 mm, ci şi ziariştii. Femeile nu s-au lăsat mai prejos, şi au arătat că ar putea face faţă oricând unui atac terorist, trăgând cu armă cu lunetă, din poziţia culcat, la ţinte aflate la 100 m distanţă.
Premiile, constând în diplome de onoare şi bani, au fost înmânate lui Lorincz Lajos (TVR), clasat pe locul I, Christian Theodorescu, locul II, şi Balint Zsombor (Nepujsag), clasat al treilea.
Dintre reprezentantele sexului frumos, Adela Moldovan (Radio Son) a reuşit să acumuleze cel mai mare număr de puncte, clasându-se pe locul I, urmată de Maria Creţ şi Cristina Doroftei (Radio Kiss FM).
Atracţia concursului a fost premiul special "Miss Pisol", care i-a revenit participantei de la ZIARUL de Mureş, Diana Kadar.
Şi cum concursul organizat de Ziua Jandarmeriei nu se putea încheia fără un tur pe la popotă, toţi cei prezenţi au fost recompensaţi cu un prânz pe cinste, în spirit milităresc, cu fasole şi carne, de unde nu a lipsit nici vinul sau sucurile la discreţie. (D.K.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE