Musgociu reamenajează spaţiile SEDCOM Librării Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Musgociu reamenajează spaţiile SEDCOM Librării

839_Musgociu.gifÎn urmă cu mai bine de o lună, într-un articol publicat în ZIARUL de Mureş, semnalam vânzarea pachetului de acţiuni deţinut de Euro Souvenir Arad şi de alţi acţionari minoritari la SEDCOM Librării Mureş SA (adică 82,5%) către Mircea Musgociu (foto) , patronul Profitec şi milionar în dolari, conform Topului 300 Capital.
Noul patron ne-a declarat că a început demersurile pentru preluarea întregului pachet de acţiuni, prin lansarea ofertei pu-blice de cumpărare. Preţul oferit pentru o acţiune este de 9.000 lei.
De asemenea, a demarat şi programul de investiţii în spaţiile cumpărate, şi anume la librăria din Dâmbu, care va fi împărţită în două. O parte va rămâne în continuare cu destinaţia de librărie, iar cealaltă va fi închiriată Farmaciei Sensiblu. Va fi reamenajată şi clădirea de pe strada Justiţiei, unde SEDCOM Librării îşi are sediul. “Clădirea, din care jumătate nu este folosită, va fi amenajată şi compartimentată pe birouri, astfel încât să o putem închiria, în special avocaţilor, topografilor şi altor categorii care îşi desfăşoară activitatea pe lângă instanţe. Vom asigura toate utilităţile, şi anume o parcare privată, un local de incintă, servicii de curăţenie, pază 24 de ore din 24”, ne-a declarat Mircea Musgociu, subliniind că activitatea curentă a societăţii nu va fi afectată. Pentru a testa dacă există interes pentru birouri în zonă, Musgociu a angajat firma Eurocapital în vederea realizării unui studiu de piaţă. Această investiţie nu este singura pe care Musgociu o plănuieşte pe piaţa imobiliară, omul de afaceri intenţionând să finanţeze construcţia unui bloc de locuinţe de lux – de circa 80 de apartamente – în Târgu Mureş, pe strada Negoiului. Poate nu întâmplător, Mircea Musgociu a fost desemnat săptămâna trecută drept responsabil cu problemele economice ale PSD Mureş, adică tot ceea ce înseamnă prognoze, programe economice etc.

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE