Politicieni care bat de rup Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Politicieni care bat de rup

853_Politicieni.gifPetru Bungărdean, victima unui consilier PSD din Tăureni, s-a internat ieri la Spitalul Orăşenesc Luduş l Poliţia Judeţeană şi Institutul Medico-Legal au făcut deja constatările l Verdict: leziuni directe repetate cu pumnul şi prin zgâriere l Poliţia s-a deplasat la Tăureni pentru a face primele constatări de la faţa locului l Şeful postului de poliţie din comună, Varga Istvan, riscă să fie înlocuit din funcţie în cazul în care controlul va demonstra lipsa de reacţie în faţa reclamaţiilor primite de-a lungul anilor de la săteni l PSD crede în continuare că incidentul "este politizat"
În cursul zilei de luni, un consilier local PSD, Emilian Oltean, a bătut cu cruzime un localnic, sub privirile indiferente ale celorlalţi consilieri social-democraţi şi ai primarului, tot de sorginte pesedistă, Ovidiu Oltean. Altercaţia s-a produs la un bar din localitate, Pescăruşul, incidentul debutând cu o conversaţie între primarul Oltean şi victima Petru Bungărdean pe tema unei şedinţe publice convocate pentru desemnarea unui cioban. După un schimb dur de replici între cei doi, consilierul Oltean i-a sărit în ajutor primarului şi l-a lovit cu brutalitate pe Bungărdean în cap cu pumul, acesta pierzându-şi cunoştinţa. "Am intrat în bar şi am stat de vorbă cu Ovidiu Oltean. De faţă mai erau unii consilieri PSD. Am discutat despre şedinţa de duminică, pentru că nu a vrut să mă lase să intru şi eu în Căminul Cultural. Eu vorbeam numai cu primarul şi, dintr-o dată, consilierul m-a lovit cu pumnul după cap. Nu mai ştiu nimic, am căzut pe podea şi mi-am pierdut cunoştinţa. Când m-am trezit îmi curgea sângele pe nas şi consilierul era cu mâinile pe gâtul meu şi auzeam cum cineva strigă să înceteze că mă omoară", a declarat Bungărdean.

Constatările confirmă TCC şi comoţia

În cursul zilei de ieri victima a fost consultată de medicii de la IML cu următoarele consemnări: "Numitul Petru Bungărdean prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 18 aprilie 2005, prin loviri repetate posibil cu pumnul şi prin zgâriere cu unghiile în cadrul unei comprimări cu mâna a regiunii cervicale". Ca urmare, victima a primit 7-8 zile de îngrijiri medicale, ce se încadrează din punct de vedere juridic la capitolul agresiune, cauza fiind soluţionată de Judecătorie.
Poliţia continuă cercetările. "Am fost sesizaţi abia în cursul zilei de marţi că în comuna Tăureni , la un bar, a avut loc un incident între un sătean şi un consilier PSD. Victima a depus plângere la Poliţie. Urmează să facem primele verificări. Deja un echipaj al Poliţiei este la Tăureni, pentru a constata şi cealaltă versiune a acestui incident. Şi eu am să mă deplasez acolo, în zilele următoare. Dar, restul e deja de competenţa Judecătoriei Luduş", a declarat şeful IPJ, Dan Eugen.

Poliţia încurajează criminalitatea la Tăureni?

În ceea ce priveşte neimplicarea şefului de post din comună, Varga Istvan, şeful IPJ spune că în cadrul unei discuţii pe care au avut-o, acesta a afirmat că nu a fost de faţă când s-a petrecut altercaţia, dar echipa care s-a deplasat la Tăureni va cerceta şi faptele lui Varga Istvan, dacă a dat curs reclamaţiilor sătenilor sau nu. "Dacă constatăm nereguli, vom lua măsuri de înlocuire", a promis Dan Eugen.
În schimb, la PSD ideea "politizării" este o constantă. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Georgescu a afirmat că nu e cazul să fie politizată o altercaţie ce a avut loc într-un bar: "E absurd. Nu ştiu cine ar putea avea un interes. Nu am mai aflat nimic nou, nu am mai vorbit cu consilierii sau cu primarul din Tăureni".
Vom reveni.
Cristina CORNEA
cristina@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE