Meciuri Politice Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Meciuri Politice

954_MeciuriPolitic.gifA doua partidă a avut loc între politicienii locali şi parlamentari, moment care a adus medicii mai aproape de teren. Intrat primul în arenă, consilierul Claudiu Maior a fost tratat de spectatori cu huiduieli prelungite, tratament de care a avut parte şi primarul Dorin Florea. De remarcat că cel care se considera "cel mai iubit om din Târgu Mureş" nu a stat alături de oficialităţi, ci împreună cu reprezentanţii PSD.

Înainte de intrarea în sală, pe coridroul de la vestiare, ministrul George Copos i-a informat pe politicenii mureşeni în privinţa modului cum trebuie să joace: "Dacă nu ne lăsaţi să dăm gol nu mai vedeţi nici un ban de la buget", a spus râzând patronul Rapidului. "Vreau să demonstrez că nu se pot lua goluri, vreau să închid poarta. Categoric, Loţi merita o asemenea gală aici. A fost un mare fotbalist, este un mare antrenor, eu îl consider unul dintre marii antrenori ai României de astăzi. Este o comunitate foarte puternică aici, oamenii ştiu să se distreze, ştiu să aibă grijă de sănătatea comunităţii şi asta contează foarte mult. Am vrut să vin pentru că am foarte mulţi prieteni, sunt născut în Transilvania, sunt mândru de asta, şi am foarte mulţi prieteni aici", a mai adăugat Copos.

…şi pauze fierbinţi

În pauza meciului, politicienii au avut parte de o supraîncălzire datorată manechinelor de la Andy Models, care au găsit de cuviinţă să prezinte lenjerie intimă, un scurt moment de lesbianism şi un dans erotic, o invitaţie destul de puţin subtilă. Noroc cu publicul civilizat din Târgu Mureş. Pe un stadion din Bucureşti, de exemplu, cu siguranţă că nimeni nu i-ar fi putut opri pe cei înfierbântaţi să năvălească pe teren.
În cele din urmă, parlamentarii au câştigat cu 2-0, ceea ce a nemulţumit profund partea adversă, care i-a şi acuzat că nu au respectat regulile asupra cărora au convenit înainte de începerea partidei. Partida a fost arbitrată de agentul FIFA Giovani Becali, iar poarta parlamentarilor a fost apărată de Copos, care a avut câteva intervenţii curajoase, dar a şi amuzat publicul. "Parcă avea solzi mingea. Tare greu s-a descurcat", l-a luat peste picior Ioan Ovidiu Sabău.
Nici în poarta cealaltă lucrurile nu au stat foarte bine. Claudiu Maior s-a străduit, dar realizările lui nu au fost tocmai strălucite. În atac, edilul şef Dorin Florea a ratat o ocazie cât o zi de post. În cele din urmă politicienii naţionali au câştigat cu 2-0.

Cora MUNTEAN
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE