Melo s-a  întors la sărăcie Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Melo s-a întors la sărăcie

975_Melo.gifAntrenorul portughez Artur Melo, plecat în decembrie acasă, a venit să antreneze din nou echipa de futsal FC Transilvania. Din păcate, a găsit clubul aşa cum l-a lăsat, cu multe promisiuni şi cu puţini bani.

FC Transilvania are din nou antrenor de marcă. Portughezul Artur Melo a revenit zilele trecute la Târgu Mureş să antreneze ehipa. El s-a oprit puţin şi în Bucureşti, unde a participat la un curs al antrenorilor de futsal ţinut de Javier Lozano, antrenorul echipei naţionale de futsal a Spaniei.
Lozano este considerat drept un antrenor cu greutate în lumea futsalului. A cucerit multe trofee în cei 12 ani petrecuţi la cârma echipei naţionale a Spaniei, inclusiv Cupa Mondială şi Europeană. A fost votat « Antrenorul anului 2004 » pe site-ul futsalplanet. După cursul de la Bucureşti, unde antrenorii români au avut de învăţat o mulţime de lucruri interesante legate de procesul de pregătire în futsal, Melo a venit la Târgu Mureş.
Din păcate, veştile primite de el când a ajuns aici nu au fost prea îmbucurătoare. Asocierea dintre Consiliul Local Târgu Mureş şi FC Transilvania nu ajută echipa aşa cum era vorba. Gruparea mureşeană a primit 300 de milioane din totalul de 1,2 miliarde promise pentru un an de zile. Astfel, deocamdată, de finanţarea echipei se ocupă Luca Teodor, preşedintele clubului.
Chiar şi în aceste condiţii, Melo a revenit să-şi continue munca de anul trecut.
Echipa a început pregătirile acum două săptămâni, dar până acum jucătorii au muncit doar pentru a-şi pune la punct condiţia fizică.
Deocamdată, singura noutate este întoarcerea la echipă a lui Rareş Vârtic, însă, din păcate el nu va putea juca multă vreme în meciuri oficiale. Pentru că a semnat cu două cluburi în acelaşi timp, jucătorul a fost suspendat de federaţie pentru 12 etape şi a primit o amendă de 500 de dolari.
Odată cu revenirea lui Melo, jucătorii au început antrenamentele în sală. Pe 12 iunie ei vor intra în competiţie, la Cupa României. La întrecerea organizată sub tutela Federaţiei Române de Fotbal vor participa 16 echipe împărţite în 4 grupe.
Stabilirea grupelor va avea loc prin tragere la sorţi în data de 12 mai 2005.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE