Neveste disperate Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Neveste disperate

3193_neveste.gifImediat după ce se văd doamne, cu verigheta pe deget, multe dintre femei se schimbă radical. Potrivit unui studiu, există zece defecte majore ale nevestelor.
1. Cicălitoare – culmea este că acest defect ocupă detaşat primul loc nu doar după afirmaţiile bărbaţilor, ci chiar şi ele, femeile şi-l recunosc. Odată cu schimbarea statutului ea se metamorfozează în mămica lui şi începe, taca-taca, să îl toace pe bietul om la cap de dimineaţa până noaptea, în virtutea unui plan măreţ de a-l schimba. De remarcat perseverenţa ei, care nu încetează o clipă, începând cu noaptea – poziţia lui de a dormi care "trebuie să se schimbe", dimineaţa – "nu mai citi ziarul în timp ce vorbesc cu tine", ziua – "de ce nu m-ai sunat să mă întrebi şi pe mine ce părere am", seara – "de ce te uiţi la meci?"..
El reacţionează în moduri diferite, depinde de temperamentul lui: unii îşi iau câmpii, alţii îşi iau bâta, alţii îşi iau o sticlă de băutură… În cele din urmă tot ea este cea care îi spune: "Nu mai semeni cu băiatul de care m-am îndrăgostit! Te părăsesc!"
2. Neîngrijită – cele mai multe femei, după ce s-au văzut căsătorite şi "la casa lor", încetează să se mai preocupe de aspectul lor exterior. Desigur, schimbarea statutului aduce cu el o mulţime de griji în plus: curăţenie, gătit, dacă mai apar şi copiii aceste griji se multiplică, dar nu trebuie să începeţi să vă confundaţi cu menajera. Încercaţi să împărţiţi echitabil responsabilităţile şi grijile şi să aveţi grijă să vă păstraţi cât puteţi de atrăgătoare.
3. Excesiv de geloasă – se spune că acolo unde este iubire, este şi gelozie. Adevărat, dar cu măsura! Genul acesta de inchizitoriu: "Cine e? De unde o cunoşti? De ce i-ai zâmbit? E colega ta? Cât timp petreci cu ea la birou? Ţi se pare mai frumoasă decât mine? Nu mă mai iubeşti? Mă înşeli? Recunoaşte, de cât timp? Dă-mi telefonul tău, răspund eu de azi înainte!" reprezintă calea sigură spre divorţ sau aventură.
4.Vine cu mama la pachet -El o iubeşte, se căsătoresc, dar ea uită să îi spună din timp că e câştigătorul unei oferte promoţionale: "Două la preţ de una!"
5. Prea cheltuitoare- nu folosiţi sume importante din bugetul comun fără să îl consultaţi! Nici un bărbat nu suportă ca soţia să cheltuiască exagerat fără să îi ceară părerea.
6. Dominatoare – le place să fiţi aşa uneori în pat, dar în nici un caz în viaţa de zi cu zi şi, mai ales, în prezenţa altor persoane!
7. Posesivă – "Că vă iubiţi, o ştie o lume-ntreagă!", că e bine în ziua de azi să îţi marchezi clar teritoriul şi ce îţi aparţine se ştie, dar nu te comporta ca şi cum el e vreun bun al tău şi îţi aparţine total. Nu îl sufoca!
8. Infidelă – oricum, în comparaţie cu femeile, bărbaţii renunţă mult mai greu la burlăcie şi le vine mult mai greu să se stabilească la o singură femeie şi să se dedice total familiei pe care o va întemeia. Însă atunci când o face vrea să fie răsplătit cu fidelitate, chiar dacă el obişnuieşte să calce strâmb. Cel puţin, să nu afle!
9. Prea iubăreaţă – vor să fii tandră, drăguţă, iubitoare, caldă, dar nu ca o lipitoare agăţată non-stop de gâtul lui şi lingându-i urechea în cele mai inoportune situaţii şi momente…
10. Infertilă – înainte de a vă căsători verificaţi dacă aveţi probleme de fertilitate, pentru că dacă un bărbat s-a căsătorit şi îşi doreşte să întemeieze o familie, se va simţi trădat dacă va afla prea târziu că sunteţi infertilă şi va reacţiona foarte ciudat pus în faţa faptului împlinit.
Lista poate continua, dar aceste zece lucruri sunt omniprezente în discuţiile "între bărbaţi" şi poate enumerarea lor vă va ajuta să vă revizuiţi comportamentul pentru a vă transforma iarăşi în ochii lui, din "nevastă" în "iubită.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE