Mureşeanca din Super Bowl Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Mureşeanca din Super Bowl

3238_CAP Mureseanca.gifPrintre protagonistele Lingerie Bowl, meci de fotbal american desfăşurat zilele trecute între frumoasele Americii, în pauza celebrului Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA, s-a aflat şi o tânără româncă, din Târgu Mureş. Anca Ştefana Mărcuş-Kahn a reuşit să ajungă acolo după multă muncă, dar şi graţie talentului şi frumuseţii.
Organizatorii marelui eveniment sportiv al Americii, Super Bowl, s-au gândit să dea şi mai multă culoare meciului dintre cele mai bune echipe de fotbal din SUA, aşa că în programul finalei competiţiei, desfăşurată acum câteva zile, în faţa a sute de milioane de telespectatori, au inclus şi Lingerie Bowl, un meci de fotbal american feminin, cu formaţii alcătuite din tipe sexy, echipate în lenjerie intimă. Contrar aparenţelor, această dispută nu a fost o joacă. Nicidecum.

Superselecţie şi pregătiri dure

Pregătirile fetelor pentru Lingerie Bowl au început cu aproape cu un an în urmă. Anca, stabilită recent în SUA, a participat şi ea la un casting şi şi-a câştigat dreptul de a fi prezentă într-o echipă participantă la Lingerie Bowl, după două luni de probe şi examene, teoretice şi practice. La selecţie s-au prezentat peste 800 de fete din toată America, modele, actriţe etc, din care au fost alese doar 30. Printre acestea s-a numărat şi tânăra din Târgu Mureş. Au fost alcătuite patru formaţii a câte 13 jucătoare, o parte dintre ele fiind păstrate din echipele de anul trecut. Fetele incluse în cele patru formaţii au fost nevoite să înveţe toate regulile de joc, terminologia specifică fotbalului american. În ultimele două luni au făcut antrenamente de trei ori pe săptămână, cu antrenori din liga profesionistă, cu foşti mari campioni. Cu alte cuvinte, au jucat fotbal american pe bune.

Campioană cu New York Euphoria

La început s-au aflat în competiţie patru echipe, două de pe Coasta de Est, Los Angeles şi Dallas şi două de pe Coasta de Vest, New York şi Chicago. Echipele au fost formate din 13 jucătoare, dintre care 7 în echipa de bază, iar restul rezerve. Între protagoniste s-au numărat: actriţe modele, manechine, gimnaste, toate atletice şi atrăgătoare.
Anca Ştefana Mărcuş-Kahn a fost jucătoare de bază în echipa New York Euphoria, care a jucat finala întecerii, cu Los Angeles Temptation, transmisă în direct de sute de televiziuni din întreaga lume. "A fost un meci greu cu lovituri, atacuri, glezne rupte, entorse, gâturi în gips, vânătăi, haine rupte, mai rău ca la băieţi. "Am avut protecţie: căşti , apărători, proteze, dar degeaba. Eu am avut probleme cu glezna. Meciul a fost transmis live, zeci de reporteri , televiziuni, totul super mediatizat. Am apărut la diferite canale de televiziune, interviuri, reviste website-uri. A fost extrem de interesant", a povestit Anca. Românca a trecut uşor peste toate problemele din teren, mai ales că ea a băut din cupa învingătorilor. New York Euphoria a câştigat marea finală.
Fetele s-au ales cu popularitate, prime frumoase şi câte o vacanţă în Mexic.
Acum aşteaptă noi provocări, mai ales că evenimentul la care a participat îi va deschide, cu siguranţă, noi perspective. Anca are 30 de ani, dar arată impecabil. 15 ani de gimnastică ritmică şi pasiunea pentru fitness au ajutat-o să se menţină într-o formă de invidiat, aşa că va avea multe de spus în America.
În primăvară, Anca va veni pentru câteva zile la Târgu Mureş, unde cei dragi o aşteaptă ca pe o adevărată învingătoare.
În Ziarul de Mureş veţi putea afla mai multe amănunte despre Anca Ştefana Mărcuş-Kahn, tânăra care a reuşit să ajungă acolo unde visează să-şi facă o carieră milioane de femei din întreaga lume.

Corina Mărcuş, mama Ancăi, antrenoare de gimnastică ritmică la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Mureş, a văzut isprava fiicei ei la televizor şi a fost, evident, încântată: "Nu pot decât să mă bucur foarte tare de succesul ei. Sunt fericită că o româncă a ajuns acolo, iar faptul că aceasta este fiica mea îmi aduce şi mai multă bucurie. Se vede că gimnastica pe care a făcut-o timp de mai mulţi ani aici, la Târgu Mureş, i-a fost de folos. Bineînţeles este vorba şi de talent şi multă muncă."

Anca a cunoscut mai mulţi români care au reuşit să facă ceva în SUA. Ea a amintit de "Anastasia, cea care pensează sprâncenele tuturor actriţelor la Holywood şi de Chris, un român care se poate lăuda că l-a tuns pe Arnold Schwarzeneger, pe Mikey Rourke şi pe mulţi alţi actori celebri. Pe cei doi, mureşeanca i-a întâlnit în cadrul pregătirilor pentru finala Super Bowl.

"A fost o experienţă unică, o combinaţie interesantă de fete frumoase şi sexy şi un sport idolatrizat în întrega Americă. Am muncit un an pentru acest eveniment, dar a meritat. A fost un eveniment cu "covor roşu" în care noi am fost starurile. Acum aştept oferte pentru alte evenimente. De fapt, au început deja să apară."
Anca Ştefana Mărcuş-Kahn

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE