La Mulţi Ani, Rareş! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

La Mulţi Ani, Rareş!

7071_vip_rares.gifLa Grădiniţa Dumbrava Minunată l-am cunoscut ieri pe Rareş Todoran, născut tocmai pe data de 10 ianuarie. Rareş a împlinit frumoasa vârstă de şase ani, prilej cu care toţi colegii lui au fost serviţi cu bombonele Chokotoff şi cu câte un pahar de suc. Aceştia i-au cântat în cor "La Mulţi Ani" în română şi engleză şi i-au făcut multe urări. Acasă, spunea el, "primesc un joc cu bidamani, mami a pregătit un tort, iar sâmbătă vom merge la McDonald's să ne simţim bine". Să-i spunem şi noi "La Mulţi Ani", cu sănătate, puncte roşii şi să fie acelaşi copil cuminte mereu.
Vacanţa de iarnă care tocmai a trecut l-a prins în vizită la Ibăneşti, la bunicii lui, care au fost foarte bucuroşi să-şi revadă nepoţelul cel drag. Cu ocazia acestei vizite a reîntâlnit-o pe verişoara lui, Cosmina, care are 10 ani., şi împreună cu care s-au distrat de minune.
Acum, Rareş e foarte fericit: tatăl lui este jandarm, iar cei de acolo "îi vor da un Volkswagen bengos".
La grupa Voiniceii, din care face parte, orele preferate sunt la centrul de artă, unde îi place să picteze, să deseneze, să facă semne grafice, să modeleze cu plastilină. Alte activităţi plăcute sunt fişele matematice şi să facă avioane de hârtie.
Modelul său de viaţă este tatăl lui, de aceea când va fi mare vrea să devină jandarm.

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE