Pui cu Portocale Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Pui cu Portocale

7120_reta.gifIngrediente:
8 4 pulpe de pui
8 sucul de la 2 portocale, diluat cu apă
8 două portocale întregi
8 o lingură stafide
8 un morcov mare fiert
8 5-6 linguri de vin
8 2 linguri zahăr
8 sare

Preparare:
Se pune morcovul la fiert.
Sucul de portocale diluat cu apă, stafidele se pun peste pulpe şi se înăbuşă.
Se păsează morcovul şi se pune peste pulpe.
Se pregătesc cele două portocale: se curăţă de coajă- şi de cea albă, neapărat, ca să nu fie amar sosul, apoi se taie felii.
Într-un vas se pun untul şi zahărul care se topesc la foc mic. Se pun şi feliile de portocale şi vinul. Se lasă să dea câteva minute în clocot.
Se scot pulpele din primul sos şi se aranjează într-un vas rezistent la foc.
Cele două sosuri- cel în care
s-au înăbuşit pulpele şi cel cu portocale se amestecă şi se toarnă peste pulpe.

Se pune vasul la cuptor până se rumenesc pulpele. Se servesc fierbinţi.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE