Numărul spargerilor din maşini, în creştere Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Numărul spargerilor din maşini, în creştere

Numărul furturilor din maşini este în creştere la Sighişoara. Conducerea Poliţiei municipale precizează că aceste furturi nu au o frevevenţă anume : sunt săptămâni în care nu este reclamat nici un furt şi altele când se înregistrează câte două-trei spargeri din autoturisme.
Ultima infracţiune de acest gen a fost sesizată Poliţiei pe 10 februarie când unul sau mai mulţi autori necunoscuţi au spart geamul unei maşini parcată în apropierea unui hotel de pe strada Dumbravei , de unde au sustras o geantă cu bani şi documente. Deşi hotelul avea paznic, acesta a declarat că nu a auzit nici un zgomot suspect.
Ulterior geanta a fost găsită, abandonată la ieşirea din oraş, în zona Venchi, la podul peste calea ferată. Documentele erau locul lor, însă lipseau banii, 700 lei noi.
Poliţia Sighişoara trage un semnal de alarmă şi-i sfătuieşte pe şoferi să-şi asigure maşinile cu sistem anti-efracţie. Oamenii legii spun că, de regulă, hoţii au furat din autoturisme aparate anti-radar şi că cele mai multe spargeri s-au produs seara între orele 21: 30 şi 22: 30. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE