Audienţe online la Târnăveni Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Audienţe online la Târnăveni

Un consilier local de origine arabă din Târnăveni, Mohamed Kheir Barmou, a inagurat, marţi, un site prin intermediul căruia acordă audienţe.
Iniţiativa lui consituie o premieră în judeţul Mureş. El a promis că va răspunde în trei zile tuturor problemelor cetăţenilor legate de administraţie, dar şi altele.
Barmou Mohamed Kheir a fost ales consilier local, din partea PSD. Barmou a depus jurământul pe Coran când a fost învestit. Sirianul are dublă cetăţenie, a terminat medicina în România, dar nu a profesat niciodată, el fiind proprietarul unui lanţ de magazine alimentare şi industriale. "Este un om cu foarte mult bun simţ. Atunci când a izbucnit scandalul cu Omar Hayssam a vrut să plece din PSD să nu ne strice imaginea. L-am rugat să rămână deoarece ştim că este un om deosebit", a spus Octavian Popa. Consilierul a spus că numai datorită faptului că este cunoscut de oamenii din Târnăveni nu a avut neplăceri din cauza lui Hayssam. "Oricum, eu nu m-am simţit bine", a adăugat el.
Barmou Mohamed Kheir este căsătorit şi are două fete şi primarul susţine că a făcut foarte multe pentru comunitate. El s-a înscris în PSD în anul 2000 şi a declarat că alegerea acestei formaţiuni este legată de dorinţa lui de a face bine oamenilor. Consilierul a declarat că primul lui proiect are în vedere înfiinţarea unui Serviciu de Primiri Urgenţe la Spitalul din oraş deoarece nu există aşa ceva.
Barmou Mohamed Kheir a primit cetăţenia română în 1998 odată cu doctorul Raed Arafat. Potrivit mai multor declaraţii ale locuitorilor el este foarte apreciat în comunitate. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE