Averile alesilor mureseni Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Averile alesilor mureseni

10815_baibai.gifSenatorii mureseni si-au rotunjit averile pe parcursul anului trecut. Daca activitatile profesionale ale unora au lasat de dorit, la capitolul averi acestia au facut progrese destul de mari achizitionand terenuri, case sau bijuterii. Campion absolut a fost pedistul Mihail Stefan Antonie. Marko Bela si deputatii din Mures nu au dorit sa publice ce au acumulat in 2007.
Senatorul PD Mihail Stefan Antonie a mai achizitionat un teren intravilan in Targu Mures pe langa celelalte cinci pe care le avea anul trecut in Targu Mures, Lunca Bradului, Ungheni, Stanceni si Rastolita. Senatorul muresean a evoluat si la capitolul cladiri deoarece si-a extins un spatiu comercial in Targu Mures de la 80 mp la 280 mp. In 2007 Antonie a vandut actiuni in valoare de 131,9 mii lei si are in plus in conturile bancare suma de 24 mii euro. La capitolul venituri, familia parlamentarului targumuresean a castigat in 2007 cu 25 mii lei si 5.000 euro mai mult decat in 2006. Senatorul UDMR Frunda Gyorgy nu si-a achizitionat niciun teren sau cladire, dar in schimb si-a marit parcul auto achizitionandu-si un Peugeot 307 CC. La capitolul investitii Frunda a cumparat doar actiuni de 500 euro adaugandu-le celor avute care ating suma de 870 mii lei si 24 mii euro. Pesedistul Cristian Georgescu nu a progresat cu nimic la capitolul terenuri sau locuinte dar a reusit sa-si mai faca un imprumut in valoare de 61 mii euro. Singurul senator muresean care nu a dorit sa-si actualizeze declaratia de avere a fost presedintele UDMR Marko Bela.

Deputatii mureseni Borbely Laszlo, Kelemen Attila, Kerekes Karoly, Adrian Moisoiu, Eugen Nicolaescu, Liviu Timar, Pavel Todoran, si Lavinia Sandru au preferat sa pastreze secretul asupra modului in care le-au evoluat averile in 2007.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE