Victor Mora, Ionel Ranja si Adrian Gherca, demisi Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Victor Mora, Ionel Ranja si Adrian Gherca, demisi

10911_cap.gifAsa cum s-a zvonit la sfarsitul anului trecut intreg Biroul Politic Judetean al PNL Mures impreuna cu conducerea altor 14 organizatii locale ale PNL din judet a fost destituit, din cauza rezultatelor slabe in cadrul alegerilor pentru Parlamentul European unde organizatia din Mures a obtinut rezultate mult mai slabe decat media pe tara. "In data de 21 decembrie Biroul Politic Judetean s-a intrunit pentru analiza si am considerat de cuviinta sa solicit demisiile de onoare a membrilor sai. In urmatoare perioada se va trece la formarea unui comitei interimar", a declarat presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu. Impreuna cu Biroul Politic alte 14 organizatii locale din judet au fost demise. Aici vorbim si de organizatiile din Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Ludus sau Iernut. "Se vor numi comitete interimare in fiecare filiala locala demisa. Ne vom intalni pentru a stabili cine vor fi aceste echipe interimare", a mai spus liderul PNL Mures.
Muresul ia 35% din banii Sanatatii
Ministrul Sanatatii, deputatul muresean Eugen Nicolaescu a anuntat vineri ca a alocat pentru judetul Mures aproximativ 35 la suta din bugetul de investitii in sanatate pentru anul 2008. "Am stabilit la nivel de minister ca in acest an cea mai mare prioritate o are judetul Mures in ceea ce priveste constructia de noi spitale", a declarat Nicolaescu. Astfel anul acesta vor veni in judetul nostru nu mai putin de 268,2 milioane lei, bani ce se vor repartiza pentru spitalele ce se construiesc in: Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Reghin, Sarmasu, Ludus, Deda, Band, Gurghiu si Iernut. Astfel in Targu Mures vor ajunge 47,5 milioane lei, in Reghin 53,3 milioane, in Ludus 31 milioane, Sarmasu 11 milioane, Deda 5 milioane, Band 5 milioane, Iernut 7 milioane, Gurghiu 5 milioane. "Este cea mai mare suma de bani pe care a primit-o judetul nostru dupa Revolutie", a completat ministrul.
Bani de campanie electorala
Fiind intrebat de faptul ca a oferit unui singur judet mai mult de o treime din banii de investitii din intreaga tara, Nicolaescu a raspuns sec fara a da explicatii. "Eu sunt ministrul Sanatatii si am hotarat ca in acest an sa fie Muresul prioritar. Cand o sa fiti voi ministri veti lua decizii", s-a suparat ministrul. El nu a explicat si faptul ca a adus acesti bani chiar cu cateva luni inainte de alegerile locale si parlamentare si nu a dorit sa faca vreo legatura cu campania electorala.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE