Complexul Jo. Punct si de la capat Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 710 Vizualizări

Complexul Jo. Punct si de la capat

11141_burta.gifCunoscutul complex hotelier Jo din Targu-Mures, ce a apartinut pana zilele trecute omului de afaceri Doru Borsan si-a schimbat atat proprietarul cat si administratorul, noua administratie fiind formata din sotii Marius si Codruta Iacoban. Desi a fost de acord sa faca publica suma pentru care a vandut complexul Jo, Doru Borsan nu a vrut sa precizeze cine este cumparatorul. "Dupa ce intr-o prima etapa am inchiriat hotelul, investitorii mi-au facut o oferta de vanzare pe care am si negociat-o si astfel am reusit sa ajungem la un numitor comun, iar acela a fost suma de 2.5 milioane de euro. Am decis sa vand locatia deorece mi-am dat seama ca investitorii sunt profesionisti prin simplul fapt ca au importat un mod de a prezenta alimentatia din restaurantele din Italia si aici ma refer la bufetul suedez pentru micul dejun, specialitatile culinare din peste si nu in ultimul rand paste", a declarat Doru Borsan. Noii proprietari si-au propus sa faca din Jo, un complex mult mai atractiv modernizand toate segmentele din care este format complexul incepand cu restaurantul si terminand cu vechea terasa. "Ne-am propus sa modernizam complexul hotelier pe care il administram si sa il facem mult mai atractiv pentru targumureseni, incercand totodata sa schimbam si specificul, de la unul romanesc la unul in propotie de 90 la suta italienesc. Eu personal ma ocup de prepararea acestor sortimente culinare cu specific italienesc, lucru care imi face si mi-a facut placere avand in vedere ca am lucrat peste cinci ani de zile la unele dintre cele mai prestigioase restaurante din Italia", ne-a declarat Marius Iacoban, unul dintre noii administratori ai Complexului JO. Clubul Jo, a fost redeschis si modernizat, zilele de party in acest club fiind stabilite la sfarsitul saptamanii si anume vinerea cand este retro party cu un program de la 10.30 la 03.00 si sambata "club party" de la 10.30 pana la 04.00. De asemenea in noul club se prepara peste 30 de sortimente de cockteil-uri, intrarea fiind gratuita. In restaurantul, complet reorganizat, clientilor li se pot servi cele mai alese sortimente culinare ale bucatariei italiene alaturi de peste 120 de sortimente diferite de vin. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE