"Avântul" Reghin are ca obiectiv promovarea Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

"Avântul" Reghin are ca obiectiv promovarea

Echipa de fotbal "Avântul" Reghin, a încheiat turul pe locul 4, în Liga a III-a, seria a VI-a, cu un total de 31 de puncte. Dupa un stagiu de pregatire centralizat efectuat în statiunea Sovata, elevii antrenorului Sorin Cigan continua si în aceasta saptamâna seria jocurilor de verificare.
Astfel, unul dintre acestea va fi disputat în compania echipei Sanatatea Cluj, fosta adversara a formatiei de prima liga, Dinamo Bucuresti, în Cupa României. În acesta perioada au sustinut si doua meciuri amicale cu echipe din esaloanele superioare, reusind rezultate bune, 0-0 cu Universitatea Cluj (Liga a I-a), în deplasare, si 1-0 cu Ariesul Turda (Liga a II-a), pe teren propriu. La sfârsitul lunii ianuarie, anul curent, Asociatia Fotbal Club "Avântul" Reghin si Consiliul Local al municipiului Reghin au încheiat un parteneriat de colaborare pentru alocarea sumei de 200.000 lei clubului sportiv, cu scopul promovarii lotului de seniori în liga a II-a profesionista de fotbal si înscrierea unei noi echipe de juniori în campionatul national republican.
Schimbarea locatiei
Având în vedere ca începând cu data de 1 martie, echipa de prima liga Gloria Bistrita îsi va disputa meciurile de acasa pe stadionul "Avântul", meciurile echipei din liga a III-a, Avântul Reghin, se vor desfasura pe terenul "Metalul" din Reghin. Acest fapt nu va dezavantaja în nici un fel echipa condusa de Sorin Cigan, deoarece antrenamentele se desfasoara pe acelasi teren. Obiectivul echipei este obtinerea locului II în clasament, pozitie ce permite accesul la barajul de promovare în Liga a II-a. Cornel Lazar, presedintele clubului reghinean, este multumit pâna în prezent de prestatia noului antrenor, Sorin Cigan, si asteapta rezultatul final la încheierea returului.
Doua jocuri cruciale
Presedintele clubului Avântul Reghin, Cornel Lazar, este de parere ca doar doua meciuri ar putea pune adevarate probleme echipei în returul de campionat, si anume jocurile ce urmeaza a fi sustinute în deplasare cu ocupantele primelor doua locuri, Lotus Felix Oradea (41 p.), respectiv FC Baia Mare (34 p.). Pâna la la starul returului, Cornel lazar are în vedere achizitionarea a înca doi jucatori, care deocamdata ramân anonimi. Returul Ligii a III-a va începe pe 29 februarie, iar campionatul se încheie pe 16 mai, în timp ce jocurile pentru promovarea în Liga a II-a se vor disputa pe 23, 27, si 30 mai.

Sorin CRACIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE