Victorie la concurenta Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Victorie la concurenta

Jucat la aceeasi ora cu meciul de baschet dintre BC Mures si U Cluj, jocul de volei dintre CSU Neumarkt Gaz si Penicilina Iasi, din cadrul campionatului diviziei A1 feminin, a fost privat de perezenta a mai multor spectatori, care poate ar fi dorit sa vada ambele meciuri. Mai ales ca a fost un meci disputat, cu o miza importanta. Echipa gazda, pregatita de antrenorul Luka Valerijan, s-a impus pâna la urma cu 3:1 (25:20, 25:17, 22:25, 25:23), într-un meci cu final incandescent, mentinându-si astfel sansele de termina la sfârsitul campionatului regulat pe un loc care sa-i dea dreptul de a spera într-o clasare în primele patru.
Echipa din Târgu-Mures a folosit formatia: Bardocz, Martinez, Maletics, Ivanof, Zanfir, Rogojan. Libero a fost Dimeny, iar ca rezerve au mai intrat Bunea si Ungur.
În campionat urmeaza sâmbata viitoare deplasarea la Bucuresti, pentru jocul cu formatia Rapid, dar pâna atunci, miercuri se va juca un meci deosebit de important în cadrul sferturilor de finala a Cupei României, echipa din Târgu-Mures având sansa sa acceada în premiera în Final Four-ul acestei competitii. Adversara, Volei 2004 Constanta, este una accesibila, învinsa cu 3:0 în campionat în urma cu o saptamâna, dar, cum s-a vazut si atunci, este deosebit de periculoasa. O victorie în trei seturi ar fi si acum foarte importanta, pentru ca se joaca si retur, învingatoarea putând fi decisa prin setaveraj. Jocul începe la ora 17 în sala UMF, echipa contând si pe aportul spectatorilor.

Valentin MURESAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE