Avancronica meciului BC Mures – CS Gaz Metan Medias Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Avancronica meciului BC Mures – CS Gaz Metan Medias

11316_cevavasva.gifMeciul de baschet masculin, din cadrul etapei a XVII-a a diviziei nationale A, dintre echipele BC Mures Târgu-Mures si CS Gaz Metan Medias, care se va desfasura astazi, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor, prezinta un interes deosebit din partea iubitorilor acestui sport. Partida are o miza destul de mare si putem spune ca este un nou joc tare din seria celor care trebuie câstigate de "tigrii" pentru accederea în play-off-ul campionatului. De cealalta parte, echipa medieseana pare a fi într-un usor recul, riscând ca în cazul unei înfrângeri sa ajunga în partea a doua a clasamentului.
Acestea sunt premizele unui meci încins, cel mai probabil decis de aparari si de inspiratia conducatorilor de joc în atac. Antrenorul echipei BC Mures, Mihai Corui, nu se teme de echipa vizitatoare."Nu voi subestima adversarul. Mediasul are o echipa buna, pe care o respectam, dar noi vom juca la câstig, si cu ajutorul publicului vom obtine victoria", a declarat Mihai Corui.
Probleme la Medias
Adversara de astazi a muresenilor, CS Gaz Metan Medias întâmpina dificultati în prima parte a returului. Formatia antrenata de Horia Rotaru, s-a despartit de Javier Mojica, conducatorul de joc si cel mai eficient om din ofensiva. Acesta a parasit echipa dupa mansa tur a sferturilor de finala din Cupa României. Dupa acea despartire, Gaz Metan a disputat trei meciuri în campionat reusind sa obtina o singura victorie, la Oradea. În schimb, mediesenii au pierdut ambele meciuri disputate pe teren propriu în returul Diviziei A, cu CSU Sibiu si BCM Elba Timisoara. În aceste conditii conducerea clubului pare decisa sa ia masuri prompte. "Trebuie sa facem ceva ca echipa sa-si revina. Nu se mai poate continua asa. Am început foarte slab. Mai deranjant este ca nu jucam mai nimic. Vom trece la actiune", a declarat pentru monitorulsb.ro, presedintele echipei, Corin Cindrea. Antrenorul Horia Rotaru este de parere ca ,,putem vorbi si de o criza, care s-a instalat de când l-am pierdut pe Mojica. Sa pierzi conducatorul de joc în mijlocul sezonului, acela care, totodata, a fost si cel mai bun om al tau în turul campionatului, este foarte dificil. E normal ca dupa aceea sa te confrunti cu probleme. Nu stiu acum ce am putea face. Situatia este foarte încurcata. Sper sa iesim numai la liman". În turul de campionat, CS Gaz Metan Medias a câstigat cu scorul de 101-85.
Brigada de arbitri care va conduce partida din aceasta seara este alcatuita din trioul Doru Vinasi (Cluj Napoca), Gabriel Roceanu (Bucuresti) si Laurentiu Grigoras (Buzau). În Sala Sporturilor din Târgu-Mures revine jucatorul Vajda Attila, fostul echipier al formatiei BC Mures, care a refuzat în vara întoarcerea la Târgu-Mures. Partida va fi transmisa în direct pe canalul Telesport.

Divizia A masculin – Etapa 17
CSU Asesoft Ploiesti – BC Râmnicu Vâlcea
U Mobitelco Cluj-Napoca – BC Arges Pitesti
CS Otopeni – CS Rapid Bucuresti
CSM Leonardo Oradea – CSU Cuadripol Brasov
BCM ELBA Timisoara – BC Gresiloft Târgoviste
CSU Atlassib Sibiu – Dinamo Bucuresti

Sorin CRACIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE