LPS Târgu Mures a câstigat Cupa ,,Szasz Adalbert" Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

LPS Târgu Mures a câstigat Cupa ,,Szasz Adalbert"

11404_balasda.gifPeste 100 de mici fotbalisti s-au confruntat timp de doua zile, în perioada 16-17 februarie, la Cupa ,,Szasz Adalbert", competitie organizata de Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Mures.
Pe teren mic, dar cu ambitii mari, în Sala de Sport a LPS s-au jucat 14 meciuri, în urma carora au fost stabilite învingatoarele. Echipele au fost împartite pe doua grupe, iar apoi în functie de punctele adunate s-au întâlnit în jocurile decisive. La Cupa ,,Szasz Adalbert", ajunsa la cea de-a doua editie, au participat opt echipe: Inter Sibiu, Omega Târnaveni, Ajax Corunca, stiinta Toplita, Trans-Sil Târgu-Mures, Muresul Ludus, LPS I Târgu-Mures (grupa 1995) si LPS II Târgu-Mures (grupa 1996). În grupa A, echipa LPS I Târgu-Mures a disputat trei meciuri obtinând urmatoarele rezultatele: 8-0 cu Ajax Corunca, 5-1 cu Omega Târnaveni si a încheiat la egalitate, 2-2 cu Inter Sibiu. Cea de-a doua echipa a LPS-ului, ambele sub conducerea aceluiasi antrenor, profesorul Csiki Zsolt, a a avut si ea o prestatie destul de buna în grupa B, înregistrând rezultatele: 3-0 cu Trans-Sil Târgu-Mures, 2-2 cu Muresul Ludus si 0-5 cu stiinta Toplita.
O finala câstigata pe drept
În finala mare s-au întâlnit echipele LPS I Târgu-Mures si stiinta Toplita, târgumuresenii antrenati de Csiki Zsolt impunându-se cu scorul de 7-0, câstigând astfel pentru a doua oara Cupa ,,Szasz Adalbert". Finala mica s-a disputat între formatiile LPS II Târgu-Mures si Omega Târnaveni, meci încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa oaspete. ,,Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor mei, care au dat dovada de maturitate în teren, pe întreg parcursul turneului. Am remarcat tehnica lor individuala si se observa o seriozitate la vârsta de 12-13 ani, cât si ambitia pentru joc nemaipomenita. Am intrat cu doua echipe în aceasta competitie pentru a oferi sansa si celor cu varsta mai mica de a-si arata maiestria în teren, si pot spune ca au ocupat un merituos loc patru în clasamentul final, facându-si datoria", a declarat Csiki Zsolt. Cel mai bun portar al turneului a fost declarat Aszalos Csongor de la echipa LPS I Târgu-Mures. Toto Szilárd a primit titlul de cel mai bun jucator al turneului, iar Tinti Cristian a fost desemnat golgheterul competitiei, cu 9 goluri înscrise. Echipa de fotbal LPS Târgu-Mures va participa în luna mai, anul curent, la un turneu care se va desfasura în Franta, pe teren mare.

Lotul echipei L.P.S. I Târgu-Mures:
Aszalos Csongor, Toto Szilárd, Kovacs Attila, Benedek Mátyás,Tüzes László, Tinti Cristian, Moldován Tamás, Neagoe Dan si Togan Razvan.
Lotul echipei L.P.S. II Târgu-Mures:
Biró Lóránd, Szakács Szilárd, Bartha András, Megyesfalvi Botond, Balo Levente, Danciu Florentin, Maris Marian, Schmidt Mátyás, Aszalos Hunor, Orosz István si Barabás Eduárd.

Sorin CRACIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE