Ioan-Dorin Danesan îsi doreste ca sighisorenii sa fie mai uniti Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Ioan-Dorin Danesan îsi doreste ca sighisorenii sa fie mai uniti

p_2_2_23.jpgAnul 2008 a fost pentru edilul-sef al municipiului Sighisoara un an electoral, în luna iunie reusind sa obtina cel de-al treilea mandat de primar. Despre realizari si nemultumiri, cât si despre asteptarile si gândurile primarului Sighisoarei la început de an aflati mai multe din interviul care urmeaza:    
Reporter: Domnule primar, cu ce gânduri ati intrat în 2009?
Ioan-Dorin Danesan: Am intrat în noul an cu încredere în viitorul bun al Sighisoarei. Doresc sa-mi exprim speranta ca, cetatenii orasului vor fi alaturi de mine în îndeplinirea proiectelor pe care ni le-am propus atât pe termen scurt si pe termen lung. Dintre acestea desigur, cele mai importante sunt cele legate de constructia locuintelor sociale pentru persoanele nevoiase, de constructia complexului comercial Kaufland,  de revitalizarea turismului, sprijinirea activitatii întreprinderilor mici si mijlocii, atragerea si încurajarea investitiilor etc. Asteptam cu interes propunerile cetatenilor atât privind aceste proiecte cât si altele pe care le considera importante pentru comunitate. Am vazut, si în anul care a trecut, ca sighisorenii sunt constienti de faptul ca doar dorinta de mai bine nu este de ajuns pentru a forma o comunitate locala unita. Locuitorii acestui oras au dovedit ca, atunci când speranta merge mâna în mâna cu munca si solidaritatea, rezultatele nu se lasa asteptate, iar lucrurile bune încep sa prinda contur.
Rep.: Care este cel mai important lucru pe care doriti sa-l realizati în 2009?
I.D.D.: Personal îmi doresc un lucru, care poate parea simplu, pe care sa-l realizez în anul 2009. Acest lucru este de a schimba atitudinea sighisorenilor fata de orasul lor. Multi sighisoreni au o atitudine pozitiva fata de Sighisoara si cred în dezvoltarea ei, dar as dori sa schimb atitudinea si a celor, care dintr-un motiv sau altul nu se implica în viata comunitatii si privesc lucrurile cu negativism. Mi-as dori ca toti sighisorenii sa îsi accepte orasul si sa faca chiar ei un pas pentru a schimba ceva, pentru ca unitatea da putere unei comunitati locale.
Rep.: Ce le doriti sighisorenilor în noul an?
I.D.D.: Sper ca în anul 2009 societatea româneasca sa îsi regaseasca modalitatile de a se aseza pe fagasul normal. Toti trebuie sa speram ca ne vom regasi echilibrul, pentru fiecare din noi si pentru tara, ca ne vom regasi pe noi însine si vom avea un an mai bun. Tuturor sighisorenilor un an bun, cu sanatate si bucurii alaturi de familia lor. La multi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE