Bogdan, megastarul de vineri din Apollo Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

Bogdan, megastarul de vineri din Apollo

p_9_1_21.jpgNu stiu voua cum va e, dar pe mine ma sperie cluburile mari unde nu se danseaza. Nu, nu va îngrijorati, nu exista asa ceva la noi în oras, doar ca am ajuns din nou mai devreme în Apollo, înainte sa înceapa party-ul propriu-zis. Ringul era gol în jurul orei 23.30. M-a linistit putin MC Iulian Praja, care a sosit imediat dupa mine si a promis o noapte lunga. La miezul noptii s-a dat startul petrecerii cu concursul de karaoke, specific serilor de vineri din Club Apollo.

„În fiecare vineri seara, voi faceti show-ul în Apollo si tot voi dati premiile!”

Numarul minim si maxim, în acelasi timp, de persoane care pot participa la karaoke este de cinci, publicul având ultimul cuvant în ceea ce priveste câstigatorii, fiecare dintre „meseni” primind câte un talon pentru vot. Demonstratia a fost facuta de Iulian Praja care a interpretat melodia „doua mâini” de la Bosquito, ireprosabil, reusind sa convinga îndragostitii sa se ridice la dans. Au urmat apoi concurentii, toti baieti, care au putut sa aleaga, dintr-o lista destul de bogata, melodia pe care urmau sa o interpreteze. Pe „scens” au urcat: Bogdan – care a interpretat „Dac-ai stii” – Directia 5, Sorin cu „Baieti buni” – B.U.G. Mafia, Andrei si Marius cu „Dragostea din tei”, Dani cu „Noapte buna” – Voltaj si Z&G care au interpretat „Mambo No. 5”.
Cel care a plecat acasa cu premiul intai, adica un DVD Player a fost Bogdan; l-au urmat Z&G – o sticla de tequilla, iar pe locul III, Sorin care a împartit cu prietenii un metru de tequilla. „Nu sunt sigur daca am meritat, dar am avut multi prieteni în spate, care m-au ajutat. Multumesc tuturor participantilor si tuturor celor care m-au votat!”, a spus Bogdan.
Eu am votat în alb, ca-s mai pretentioasa. Party-ul a continuat pâna târziu; desi numarul de petrecareti de vineri nu se compara cu cel de joi, când au fost prezenti în Apollo, aproximativ 1.500 de oameni, distractia a fost în toi toata seara.

Juriul (publicul) a fost hotarât, în mare parte:
„L-am votat pe Bogdan, pentru ca a fost simpatic.” (Angi)
„Pe Sorin; sunt fan B.U.G. Mafia si a cântat destul de bine.” (Cristi)
„L-am votat pe Sorin pentru ca a fost melodia care mi-a placut cel mai mult.”(Sandu)
„Pe Bogdan l-am votat pentru ca a cântat mai frumos decât restul si a facut atmosfera.” (Veronica)
„Pe Z&G pentru ca îi cunosc si au fost tari.” (Kitty)
„Pe Bogdan, pentru ca a fost cel mai serios, el a cântat, nu s-a prostit.” (Ana-Maria)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE