Light party cu cocktailuri de senzatie in club Sense Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Light party cu cocktailuri de senzatie in club Sense

p_9_2_22.jpgClub Sense a fost sambătă, 10 decembrie, gazda unei petreceri care a adunat tineri cu diverse outfit-uri în materie de hair style. Acestia si-au expus pus frizurile care mai de care mai îndraznete. “Am abordat o freza mai funcky pentru a fi privit si pentru a-i stimula pe ceilalti sa abordeze noi stiluri”, ne-a spus un participant la petrecere. Cel mai bine s-a prezentat o tanara al carei outfit defineste pe deplin termenul de clubber.
Distractia a fost intretinuta si de barmanii care au stimulat show-ul preparand cocktailuri senzationale. Pe ritmurile antrenante s-au miscat si animatoarele care au atras zeci de priviri si s-au dovedit a fi “unul din punctele tari ale clubului care atrag saptamana de saptamana baietii”, dupa cum consemneaza chiar un tanar euforic.
Atenta organizare s-a remarcat si in ceea ce priveste muzica pe masura unui club de elita datorita DJ-ului care a combinat diverse ritmuri. “Daca intri in Sense cu intentia de a savura un cocktail si doar de a asculta muzica buna o sa uiti repede, pentru ca pur si simplu nu poti sta locului cu asa sound si asa atmosfera! Iar asta o zic din proprie experienta, pentru ca ma numar printre clientii fideli ai clubului”, a mentionat Ioana, care vine in fiecare sambata in Targu Mures doar pentru a petrece in Sense.
Seara a fost lipsita de incidente, totul desfasurandu-se in cea mai fireasca ordine, dovedindu-se din nou ca in Sense poti avea parte de cele mai bune party-uri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE