Schimbare fortata pe postul de libero Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Schimbare fortata pe postul de libero

p_8_2_15.jpgEchipa de volei feminin CSU Medicina Târgu-Mures va evolua în sezonul de primavara fara liberoul titular, marea speranta a lotului national, socotita actualmente cea mai buna de pe acest post dupa titulara si mult mai experimentata tolisteanu, Andreea Dimeny. Jucatoarea a fost supusa dupa încheierea turului unei interventii chirurgicale complicate la genunchi, iar convalescenta va dura câteva luni bune, ea putând sa revina în teren cel mai devreme în septembrie.
În aceste conditii, si tinând cont si de faptul ca jucatoarea specializata pe acest post, de la echipa a doua, junioara Nechiti, o alta speranta a voleiului feminin românesc, este si ea indisponibila pentru o vreme, clubul a fost nevoit sa aduca o jucatoare de „afara”, Tosic sosind pe filiera sârba a antrenorului Luka Valerijan, si a semnat un contract valabil pâna la sfârsitul sezonului. Data fiind valoarea lui Dimeny, înlocuirea ei în aparare va fi foarte dificila, dar se spera ca Tosic s-o faca cu succes, deorece în voleiul modern o evolutie fara libero specializat este sinucidere curata.
Echipa si-a reluat antrenamentele dupa minipauza competitionala de iarna, lotul fiind întregit în afara lui Tosic si de moldoveanca Ciubuc, centru care a mai jucat acum doua sezoane la echipa mureseana. Majoritatea jucatoarelor sunt apte, exceptie facând Ivanof, dar care, se spera, va putea fi recuperata pâna la primul meci, programat sâmbata. Pe antrenorul Luka Valerijan îl mai nelinisteste si starea ridicatoarei Bardócz, care are de o vreme o durere persistenta în umar, ea este însa apta de joc, si se spera ca starea ei sa nu se agraveze pe parcurs.
CSU Medicina începe cu doua meciuri considerate mai facile, în 17 ianuarie la Lugoj, iar peste o saptamâna acasa cu Dacia Mioveni, meciuri care ar putea readuce tonusul la echipa, zdruncinat serios dupa înfrângerea de acasa cu echipa din Constanta. Cu toate ca problemele materiale nu s-au rezolvat în totalitate, a mai fost achitata o parte din datoriile catre jucatoare, astfel ca în lot domneste acum un optimist rezervat, asteptându-se reluarea succeselor din toamna, obiectivul fiind calificarea în play-off între primele patru clasate.
CSU Medicina ocupa în prezent locul 5, cinci formatii aflându-se pe locurile 3-7 având acelasi numar de puncte, 22, departajarea facându-se la setaveraj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE