BC Mures ramâne cu doar cu cinci straini în lot Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

BC Mures ramâne cu doar cu cinci straini în lot

p_11_2_19.jpgEchipa de baschet masculin BC Mures Târgu-Mures ramâne cu doar cinci straini în lot, în ciuda faptului ca regulamentar ar avea voie la sapte, iar în ultimele zile se vehicula insistent stirea aducerii unui shooter specializat, ca al saselea. Presdeintele clubului, József Szalkay a anuntat însa în cadrul unei conferinte de presa, ca nu va exista un al saselea jucator, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta clubul, nereusindu-se înregimentarea niciunui jucator care sa aiba valoare, dar sa fie si destul de ieftin pentru a putea fi platit din resursele scazute din cauza crizei financiare.
Dupa cum a spus presedintele, precum si cel propus pentru postul de vicepresedinte, omul de afaceri Cornel Lungu, criza înca nu si-a atins apogeul, multi sponsori se retrag, altii nu vireaza banii promisi la timp. Un exemplu concludent este firma Neumarkt, care a anuntat clubul, ca în anul 2009 nu mai doreste sa ramâna sponsor principal, si va oferi doar o patrime din suma alocata baschetului în 2008.
Astfel lista stranierilor îi cuprinde pe mai vechii Cooley, McKenna, Knitter si Wingate, acestora adaugându-se lituanianul Pociukonis, transferat de la BC Arges Pitesti, care s-a prezentat si el reprezentantilor presei locale.
În ciuda numarului restrâns de jucatori, atât antrenorul Audrius Prakuraitis, cât si noul jucator s-au aratat încrezatori în sansele formatiei de prinde play-offul, de-altfel si presedintele a confirmat, ca în ciuda dificultatilor obiectivul echipei nu se schimba. Cei doi asteapta victorie în meciul de sâmbata contra Timisoarei, dar si în primul meci din deplasare, care se va disputa la Pitesti, în fieful fostei formatii a lui Pociukonis, jucatorul lituanian, care cunoaste foarte bine echipa din Pitesti, fiind convins ca el si noii lui coechipieri sunt capabili de succes în Arges.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE