„Tigrii” sfâsiati de criza economica Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

„Tigrii” sfâsiati de criza economica

alex_poza_noua_43.jpgStart de retur cu multe semne de întrebare în sânul formatiei de prima divizie BC Mures, care se confrunta din ce în ce mai vizibil cu efectele crizei economice. Aflati în fata unui nou început, „tigrii” mureseni nu au prea multe motive de optimism în realizarea obiectivului stabilit de conducere si anume calificarea în play-off.
Primul (si cel mai îngrijorator) semn al declinului este reducerea numarului de jucatori straini din lot, aflat în prezent la cinci. Cum vor suplini jucatorii autohtoni lipsa „stranierilor” ramâne de vazut, însa lipsa de experienta a unora îi determina pe multi pesimisti sa se gândeasca de pe acum la subsolul clasamentului. De celalta parte, optimistii incurabili au alte argumente. Astfel, cei care vad partea plina a paharului pot invoca faptul ca desi vom pierde meciuri si puncte pretioase avem numai de câstigat prin cresterea jucatorilor români, care de voie de nevoie vor primi minute mai multe pe parchet din partea antrenorului.
Si cum un necaz nu vine singur, elevii lituanianului Prakuraitis sunt nevoiti, mai nou, sa se antreneze pe semiîntuneric din dorinta de a se economisi curent electric. Ba mai mult, baschetbalistii îsi vor schimba locul traditional unde serveau masa si anume un restaurant din centru, în favoarea unei alte unitati de profil, care a oferit pretul cel mai mic. De asemenea, adio cazari în hoteluri pretentioase! În fine, cel mai evident semn al unei nedorite, dar posibile agonii este modul în care suporterii mureseni vor avea acces mâine în Sala Sporturilor, la confruntarea cu Elba Timisoara. Organizatorii au decis ca accesul sa se faca pe o singura intrare din considerentul ca astfel se va economisi caldura din sala. Ce-ar mai fi de spus? Poate doar „Go, tigers!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE