Amza Constantin Mărgărit suna adunarea! Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Amza Constantin Mărgărit suna adunarea!

p_2_2_30.jpgFiliala PRM Mureş începe să se regrupeze după un an 2008 dezastruos, atât la nivel local cât şi la nivel judeţean. După ce preşedintele Corneliu Vadim Tudor a sunat adunarea săptămâna trecută de la Bucureşti, filiala Mureş şi-a reîntregit componenţa biroului executiv judeţean. Astfel, consilierul local din Cristeşti Viorel Moldovan a fost numit vicepreşedinte al acestui for. Preşedintele filialei judetene a PRM, Amza Constantin Mărgărit, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că priorităţile filialei în acest an vor fi atragerea de noi membri, alegerile europarlamentare şi susţinerea preşedintelui Corneliu Vadim Tudor la alegerile prezidenţiale din toamnă.
PRM Mureş se confruntă cu probleme financiare şi consideră că eşecul la alegerile de anul trecut s-a datorat fondurilor insuficiente avute la dispoziţie pentru campanie, precum şi traseismului politic. „De la PRM Mureş au plecat în ultima decadă a anului 2008 un vicepreşedinte şi trei membri ai biroului executiv”, a declarat Amza. „Ultimele alegeri din 2008 au fost destul de negative pentru noi. Partidul nostru a suferit un şoc şi din punct de vedere financiar pentru că unii membri de-ai noştri cu potenţial financiar ne-au părăsit, s-au dus spre alte partide mai de perspectivă şi la ora actuală avem anumite restanţe la plata chiriei şi a telefoanelor, a achitării cheltuielilor de întreţinere cu sediul central din Mureş dar sperăm să se rezolve într-un timp foarte scurt”, ne-a explicat preşedintele PRM Mureş.
Corneliu Vadim Tudor va candidat în toamnă la alegerile prezidenţiale şi se va bucura de toată susţinerea din partea PRM Mureş. „Este un mare patriot, mare român, mare om de cultură, are o vechime mare în Parlamentul României, din 1992 până în 2008, patru legislaturi, iar în ultima chiar vicepreşedinte al Senatului. Este un om care nu s-a asociat, nu şi-a legat numele de unii pe care i-a considerat corupţi, nu a plecat steagul nici acum, în 2008, spre necazul multora dintre adversarii săi, care sperau că se va retrage din politică”, a arătat Amza. Acesta a susţinut că, de această dată, îl vede pe Corneliu Vadim Tudor câştigând prezidenţialele din primul tur de scrutin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE