Greu, dar am invins! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Greu, dar am invins!

p_9_2_27.jpgSambata, Sala Sporturilor din Targu-Mures a gazduit partida din cadrul etapei a XV-a a primei divizii la volei masculin, dintre CS Torpi Targu-Mures si Rapid Bucuresti. Dupa un meci neindicat cardiacilor, gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, pe seturi: 17-25, 25-23, 25-15, 26-24.
Jocul se anunta deosebit de dificil, avand in vedere situatia celor doua formatii in clasament, acestea ocupand ultimele doua pozitii, la egalitate de puncte, muresenii avand insa un meci mai putin disputat. Acestia, cu un nou antrenor, care a condus echipa din tribuna, neavand inca dreptul de a sta pe banca tehnica pana la primirea acordului din partea Federatiei, au inceput timorati partida. Inca din debut, oaspetii s-au desprins la patru puncte, nemaioferind muresenilor sansa de a se apropia. Pe fondul greselilor de la preluare, atacurilor indecise sau blocate, au cedat usor primul set, la 17. In momentele cand dadeau semne de redresare, erau “jenati” de deciziile arbitrilor, care au dat dovada inca o data incompetenta. Daca este voita, nu se poate dovedi. Oficialii de la masa afirmau ca “nu pot comenta arbitrajul”. Pentru ce sunt acolo oare?
Din fericire pentru gazde, ei au reusit sa se concentreze in setul secund si, in urma unui joc echilibrat, sa pastreze avantaj permanent pe tabela, impunandu-se la limita, 25-23, dupa doua mingi de set ratate. Setul trei avea sa fie unul de moral, in care muresenii au jucat cu multa dezinvoltura, impunandu-se net, cu 25-15. Au excelat in toate liniile, prin atacurile lui Pop, blocajele lui Balakov si Grabez.
Setul patru avea sa fie si ultimul, chiar daca echipa a dat multe emotii spre final conducerii si suporterilor. Din debutul setului, s-au detasat la patru puncte, care le-au cedat in urma unei relaxari premature, fiind egalati la 12 si chiar condusi cu 15-13 sau 18-14. Cursa de recuperare a reusit totusi, ei preluand din nou conducerea la 21-20, dupa care au recedat-o la 21-23. Ultima minge victorioasa, in prelungirea setului, a declansat euforia in tabara gazda. Au trecut un test dificil, urmeaza altele. Lupta pentru supravietuire se dovedeste a fi una dura. Este nevoie de mai multa disciplina si maturitate.
Au evoluat formatiile:
Torpi: Andrei Stoian, Cristian Pop, Sorin Schiesz, Tudorel Farcas, Neboja Grabez, Boris Balakov, libero-Mladen Zilic. Au mai evoluat: Cristian Dinca, Robert Pietraru, Radu Gheorghiu, Andrei Tabacaru si Uros Popovic.
Rapid: Sergiu Marinca, Nicusor Armeanu, Marian Bala, Ion Ionut, Marian Pavel, Silviu Oancea, libero-Marius Danalache.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE