La multi ani, Teodor, Olimpia si Sorin! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

La multi ani, Teodor, Olimpia si Sorin!

p_14_1_16.jpgLuna lui faurar incepe cu sarbatorirea consilierului judetean Teodor Giurgea, care ieri, 1 februarie, a implinit 51 de ani. “Sarbatorim in familie, fiind duminica, am fost la biserica, vom lua masa  de amiaza, ne mai odihnim, iar sera vom lua o cina cu copiii, cu prietenii fetelor, ne-a declarat acesta. Cadoul pe care l-a primit este unul special. Fiind un mare iubitor de natura, de animale si de pasari, consilierul a primit un acvariu foarte frumos cu pestisori de aur. L-am intrebat daca pestisorul ar putea sa-i indeplineasca trei dorinti, care ar fi acelea?  Modest, consilierul a spus ca doar o singura dorinta ar avea: sanatate, ca restul vine dupa aceea, dar fara sanatate nu se poate! Am fost de acord si ne-am despartit urandu-ne sanatate si la Multi ani!
A doua tinerete
Luna lui faurar continua cu sarbatorirea unui artist plastic, Olimpia Leah, nascuta in Campia Turzii, dar devenita targumureseanca. De meserie inginer chimist, Olimpia Leah este studenta in anul doi la arte plastice la Cluj, urmand a doua facultate. “Ma simt foarte bine, tinerii ne impulsioneaza, suntem foarte bine tratati,” a declarat tanara studenta care a schimbat prefixul a sasea oara! Intrebata cum isi va serba ziua, artista ne-a declarat ca in urma cu cateva zile a aflat ca o persoana foarte draga ei sufera de o boala necrutatoare. “Nu prea cred ca o sa sarbatoresc, am o problema in familie, cat despre cadouri, am primit 500 de lei de la sora mea, iar de la cineva un inel de aur…” a povestit ea emotionata de surpriza ce am reusit sa-i facem, amintindu-ne de ziua ei de nastere. Ne-am luat la revedere dupa un schimb de urari de bine, dar nu inainte de a face o pledoarie pentru beneficiile celei de a doua tinerete.
Un alt sarbatorit al zilei este omul de afaceri targumuresean, Sorin Terbea, care ne-a declarat ca nu si-a propus nimic pentru ziua sa de nastere, pentru ca “lucrurile ies mai bine atunci cand nu sunt planificate, pe parcurs ne vin ideile” si a mai aduagat glimind: un cadou ar fi “sa vindem Salubriserv”. Intorcand vorba pe un ton serios, a recunsocut ca nu-si doreste decat sanatate, ca e mai importanta decat toate, si pentru ca speranta moare ultima sa speram ca in cele din urma totul va fi bine.
La multi ani, sanatate si toate cele bune sarbatoritilor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE