Daniel Zsombor si Vladimir Anca, primii in TOP 12 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

Daniel Zsombor si Vladimir Anca, primii in TOP 12

p_2_1_79e4ad.jpgTargumureseanul Daniel Zsombor si luduseanul Vladimir Anca s- au clasat pe primele doua locuri in concursul TOP 12 la tenis de masa, in competitia rezervata juniorilor III.
Daniel Zsombor (foto centru) este legitimat la Clubul Sportiv Scolar Targu-Mures si s-a impus in concursul disputat la sfarsitul saptamanii in localitatea argeseana Câmpulung Muscel. Tanarul sportiv muresean de 11 ani si jumatate este pregatit de antrenorii Romeo Lupascu si Ungvari Imola si a obtinut 11 victorii din tot atatea partide disputate pe parcursul a trei zile de concurs. „Ma bucur mult pentru acest rezultat si pentru faptul ca am castigat si cu Vladimir, pe care demult nu l- am mai invins. Toti s- au mobilizat impotriva mea dar m- am simtit foarte bine, am fost in forma si am reusit sa castig toate meciurile”, a declarat tanarul sportiv muresean.
Ocupantul locului secund, Vladimir Anca (foto stanga) este legitimat la CSM Cluj si este pregatit de profesorul Alexandru Carpaci, directorul Clubului Copiiilor din Ludus. Desi mai tanar decat majoritatea adversarilor, acesta a reusit un nou rezultat remarcabil, cedand singura partida din cele 11 disputate in fata lui Daniel Zsombor. „A fost un concurs puternic, dar  nu mi s- a parut chiar atat de greu. Cel mai greu meci l- am avut cu Zsombi, dar ma bucur ca am reusit sa obtin locul doi”, a spus luduseanul care implineste astazi 11 ani, prilej cu care ii uram La multi ani.
„A fost un concurs puternic si foarte echilibrat. Rezultatul obtinut de Vladimir este bun, mai ales daca tinem cont de varsta lui, este cu doi trei ani mai tanar decat ceilalti”, a completat antrenorul sau, Alexandru Carpaci.
Pe locul III s-a clasat Florin Spelbus (Slatina), iar in competitia fetelor, targumureseanca Ungvari Kinga, componenta a CSS Targu-Mures s-a clasat pe locul VI. Cei doi targumureseni, impreuna cu fratele lui Daniel Zsombor, Istvan, vor participa la sfarsitul acestei saptamani la competitia rezervata categoriei juniorilor II, care se va desfasura la Slatina.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE