Primaria Petelea s-a mutat în casa noua Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Primaria Petelea s-a mutat în casa noua

p_aaad7d.jpg
Comuna Petelea a fost în data de 30 decembrie 2009, gazda unui  eveniment important pentru comunitatea locala, preotii ortodocsi Ionel Puscas si Dolha Cristian din satele Petelea si Habic realizând festania sediului primariei din centrul comunei proaspat reabilitata. La eveniment au participat primarulu Sorin Pompei Padurean, Ioan Hudubet viceprimarul comunei, directorul scolii din comuna Andrei Scherzzer, angajatii primariei si consilierii locali Petrica Pacurar, Ardelean Craciun Marcel, Emris Gheorghe, Carolina Moldovan, Agrinol Chiheri, Octavian Oprea si reprezentantii firmei de lucrari, Marius Suciu si Nelu.
Sediul primariei Petelea se întinde pe o suprafata de circa 150 de mp, deserveste peste 3.000 de locuitori si a fost reabilitat partial dupa multi ani de la ultima renovare a cladirii, construita în anul 1903. “În decursul anului 2009 am reabilitat partial camerele, din sediul primariei, începând de la izolatii, schimbarea tâmplariei ferestrelor din lemn cu geamuri termopan, înlocuirea instalatilor electrice si pâna la înlocuirea podelelor cu parchet melaminat si gresie în grupurile sanitare”, a declarat Padurean Pompei Sorin. Primarul comunei s-a aratat încântat de faptul ca la finalul anului 2009 a reusit sa mute halta CFR în centrul comunei pentru a scuti navetisti de un drum pâna la iesirea din sat unde se afla vechea statie iar acum edilul sef se gândeste sa construiasca si un adapost unde cetateni sa se poata feri de ploaie si zapada.       
În ceea ce priveste previziunile legate de anul 2010, primarul Sorin Pompei Padurean ne-a declarat ca asteapta un an mai bun si mai bogat în ciuda pronosticurilor sumbre pe care le vehiculeaza analisti economici cu conditia sa se aprobe de la judet sumele necesare si cerute pentru efectuarea lucrarilor de pe raza comunei. “Momentan lucram la întâbularea a 9 ari de teren, destinat pentru construirea unei capele pentru care deja avem sponsori, plus avem deja un proiect pentru amenajarea unui teren de mini fotbal din fonduri propri pe o suprafata de 40 de ari. Adevarul este ca nu poti sa faci nimic durabil, daca nu pui suflet”, a precizat primarul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE