Fursecuri „piersici“ Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Fursecuri „piersici“

Ingrediente:
Aluat: 3 ouă, 200 g zahăr pudră, 200 ml ulei, 1 plic praf de copt, 1 plic zahăr vanilinat, coaja de la o lămâie, 600-700 g făină.
Umplutură: 250 g nuci măcinate, 50 g zahăr pudră, 20 g cacao, 1 plic zahăr vanilinat, 10 linguriţe rom, 6 linguriţe marmeladă acrişoară, 2 linguriţe suc de lămâie, 2 linguriţe suc de portocale, 2 linguriţe stafide înmuiate în rom.
Decor: coloranţi alimentari (roşu, galben şi verde), 500 g zahăr tos.
Mod de preparare:
Aluat:
Se freacă ouăle cu zahărul, vanilia, coaja de lămâie, se adaugă uleiul alternativ cu făina amestecată cu praful de copt. Se pot pune  pana la 700g de făină. Se frământă un aluat, se formează biluţe, se aşază într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt, lăsând 2-3 cm între ele si se coc la o temperatură de 160-170 grade, timp de 15-20 de minute. După ce toate fursecurile sunt coapte, se scobesc în aşa fel încât în gaura obţinută să intre umplutura facuta din aluatul rămas după scobirea fursecurilor amestecat cu nucile măcinate, cacao, zahăr şi vanilia. Mod de decorare: Într-un bol se pun cam trei linguri de rom, în care se adaugă colorantul alimentar. Fursecurile lipite se ung cu o pensulă cu acest rom colorat, iar apoi se dau prin zahăr tos.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE