Horoscop, miercuri, 20 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 20 ianuarie 2010

Berbec
Se apropie un eveniment care naşte o stare de revoltă, de furie, de nerăbdare distructivă, de parcă aţi vrea să fugiţi de acel moment si faceţi tot posibilul să-l amânaţi sau să-l faceţi să dispară înainte de a se produce.
Taur
Munciţi cu drag, cu satisfacţie emoţională faţă de ceea ce iese din mâinile sau mintea dumneavoastră. Veţi vedea aceeaşi bucurie şi pe chipul beneficiarilor care vă laudă sincer deoarece sunt încântati!
Gemeni
Diferenţele dintre generaţii sunt constructive, Ar fi bine să ţineţi cont de părerile celor mai „bătrâni“ din firmă pentru că nu se ştie când veţi avea nevoie de persoana respectivă. Şi să îi sunaţi pe cei dragi!
Rac
Lipsa banilor vă face să priviţi totul în negru şi să abandonaţi orice activitate. Veţi lua pe „nu“ în braţe şi la tot ce vi se spune să faceţi. Dacă nu vi se dau bani, de ce ati mai mai munciţi? Si de ce v-aţi mai chinui?
Leu
Luaţi legătura cu o persoană interesantă, inteligentă, deosebită, faimoasă, de la care aveţi ceva de învăţat. Vă transmite o veste, o informaţie sau un sfat foarte folositor sau vă pune o „pilă“ undeva sus.
Fecioară
Fiţi deschis la propunerile altora, pentru că printre ele se află şi şansa de a câştiga nişte bani în plus. Acceptaţi invitaţiile la discuţie. Partenerul de suflet îşi demonstrează iubirea printr-un cadou frumos.
Balanţă
Sunteţi absent la tot ce se petrece în jur, nu participaţi la discuţii, nu răspundeţi când sunteţi întrebat. Aţi dori pe altcineva în preajma, dar nu aveti curajul să începeţi o nouă relaţie. Lăsaţi prejudecăţile!
Scorpion
Vă ia complet pe nepregătite şi, în loc să vă adunaţi forţele pentru a înfrunta provocarea, alunecaţi spre depresie şi neputinţă. Impasul are o rezolvare doar dacă luptaţi cu gândurile negative care vă dau târcoale.
Săgetător
Depăşiţi cu brio o stare emoţională foarte dificilă, marcată de teamă şi nesiguranţă în forţele proprii. Parcă nu mai sunteţi la fel de timorat ca înainte, ci aveţi mai multă încredere în ceea ce urmează.
Capricorn
Dacă dorul este aşa de mare, aţi putea urca în primul tren pentru a ajunge într-un loc de care sunteţi puternic ataşat emoţional. Mai este puţin până la o vacanţă bine-meritată şi, cu siguranţă, nu aveţi alte planuri.
Vărsător
Trebuie să vă luptaţi cu inamicii, deloc puţini la număr. Se ivesc mulţi care se opun ideilor şi vor să vă convingă cu orice preţ că drumul pe care mergeţi nu este potrivit. Contează ce credeţi dumneavoastră!
Peşti
Entuziasmul creşte zi de zi. Odată cu apropierea de un eveniment mult aşteptat, atenţia este îndreptată spre lucrurile pe care v-aţi propus să le realizaţi. Simţiţi că acel moment de vârf va aduce fericirea!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE