Codruta Sava îl înlocuieste pe Ioan Ilies la Evidenta persoanelor Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Codruta Sava îl înlocuieste pe Ioan Ilies la Evidenta persoanelor

p_16_1_316856.jpgDirectorul general adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Mures va ocupa, începând cu data de 1 februarie, functia de director al Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor (DJEP) Mures. Proiectul de hotarâre se afla pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean Mures de joi, 28 ianuarie, transferul efectuându-se în conformitate cu principiul mobilitatii în cadrul corpului functionarilor publici, prevazuta în Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici.
Potrivit expunerii de motive, încetarea de drept a raportului de serviciu al lui Ioan Ilies survine ca urmare a îndeplinirii de catre acesta vârsta de pensionare. „Domnul Ilies Ioan, director la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Mures, institutie ce functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Mures a îndeplinit cumulativ, în luna septembrie 2009, conditiile de vârsta standard si stagiul minim de cotizare pentru pensionare prevazute de Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare. Întrucât conditiile prescrise de art.98 alin.(1) lit.”d” din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, s-au îndeplinit cumulativ la data de 20 septembrie 2009, se supune spre aprobare proiectul de hotarâre privind încetarea de drept a  raportului de serviciu al domnului Ilies Ioan, director al Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Mures, urmând ca încetarea activitatii functionarului public în cauza sa aiba loc cu data de 31 ianuarie 2010”, se arata în document.
În vârsta de 37 de ani, Codruta Sava a îndeplinit, în perioada 2005 – 2010, functia de director adjunct al DGASPC Mures. Este licentiata în stiinte juridice, specializarea drept, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (1996) si masterand al Universitatii „Petru Maior” din Târgu-Mures în domeniul „Managementul administratiei publice”(2004).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE