Se cauta sefi de servicii si birou la Politia Comunitara Târgu-Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

Se cauta sefi de servicii si birou la Politia Comunitara Târgu-Mures

p_4_1_97a36d.jpgPâna la organizarea unui concurs pentru ocuparea functiei de director al Politiei Comunitare Târgu-Mures, aceasta este detinuta în mod provizoriu de Valentin Bretfelean, fost director adjunct al institutiei. Potrivit acestuia, principalul obiectiv al politistilor comunitari este îmbunatatirea standardelor de calitate, iar pe termen mediu reorganizarea institutiei prin externalizarea unor servicii.

Reporter: Va rog sa va prezentati cititorilor nostri.
Valentin Bretfelean: Lucrez la Politia Comunitara Târgu-Mures din octombrie 2008. Anterior am lucrat în Serviciul Român de Informatii, unde am activat ca ofiter între anii 1990 – 2008, ocupând functii de la ofiter operativ, jurist, sef birou, director adjunct si director. Sunt casatorit, am doi copii, sotia este economist, unul dintre copii este student, iar celalalt elev la Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mures.
Rep.: Ati avut de optat între pensie si salariu. Ati ales cea de-a doua varianta…
V.B.: Da, am optat pentru continuarea activitatii la Politia Comunitara deoarece este o provocare noua pentru mine, oarecum apropiata cu activitatea pe care o aveam înainte si totusi atât de diferita. Am ramas în acest serviciu deoarece consider ca pot sa îmi aduc aportul la o organizare mai buna a activitatii Politiei Comunitare pentru ca totusi la vârsta de 44 de ani sunt înca tânar pentru a ma retrage la pensie.
Rep.: Care e bilantul Politiei Comunitare Târgu-Mures pentru anul 2009?
V.B.: A fost unul cu multiple activitati din punct de vedere al perspectivei profesionale. Ce este foarte important de subliniat este ca printr-o redimensionare a dispozitivului de ordine publica pe care l-am coordonat în mod nemijlocit, am reusit dublarea paramentrilor de munca, pe care îi veti cunoaste statistic la bilantul institutiei care va avea loc probabil în luna februarie.
Rep.: Ce obiective aveti pe termen scurt si mediu?
V.B.: Ca obiectiv imediat ne propunem sa ne mentinem la acelasi standard de calitate si chiar sa îmbunatatim activitatea desfasurata si sa facem acest lucru în conditiile în care vom face si economie la buget, fapt care se poate realiza printr-o redimensionare a dispozitivului de ordine publica si reasezare a lui în functie de evolutia situatiei operative si prin economii la unele capitole bugetare. Pentru perioada medie, dupa ce voi supune atentiei conducerii primariei Târgu-Mures, respectiv primarului dr. Dorin Florea, câteva variante de reorganizare ale institutiei, putem discuta mai multe, ca idee de baza existând sansa de externalizare a unei bune parti a serviciului de paza.
Rep.: Care este gradul de ocupare a organigramei institutiei?
V.B.: Pâna aproximativ o luna, dintr-un numar de 317 persoane prevazute în organigrama erau ocupate 86% din posturi. Acest numar s-a diminuat cu înca 11 persoane care au optat pentru pensie în detrimentul salariului. E demn de mentionat ca la aceasta data sunt vacante atât posturile de director, cât si cel de director adjunct, doua posturi de sefi de servicii, precum si sase posturi de sefi de birou.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE