FC Municipal – Gloria II Bistrita 0-0 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

FC Municipal – Gloria II Bistrita 0-0

p_12_2_29.jpg
Ieri lidera seriei secunde a ligii a doua la fotbal, FC Municipal Targu-Mures a remizat, scor 0-0 pe teren prorpiu cu formatia de liga a III- a Gloria II Bistrita. Pentru formatia antrenata de Cosmin Bodea a fost ultimul joc de pregatire inaintea cantonamentului pe care il vor efectua incepand de saptamana viitoare in Ungaria. Jocul s-a disputat pe un frig patrunzator si un teren acoperit de un strat de zapada de aproximativ 10 centimentri. Astfel, jucatorii celor doua echipe au avut de luptat, pe langa pastrarea echilibrului si cu traiectoriile pe care le luau mingile ajunse in contact cu suprafata de joc. Acesta poate fi considerat principalul motiv pentru care fazele de poarta nu au fost foarte numeroase. Gazdele au dominat jocul in marea majoritate a timpului. Cea mai mare ocazie de gol a irosit-o Luca in chiar ultima faza a meciului, cand sutul sau din fata portii a nimerit un fundas.
Cosmin Bodea a inceput jocul in urmaroarea formula: Stetca – Maghici, Vartic, Luput, Szilagyi – Anton, Vagner, Stere, Sfarlea – Bitis, D. Roman. In repriza secunda, la fel ca si in partida cu Vointa Sibiu de sambata, a trimis in teren o echipa schimbata aproape in totalitate: Danalache – Cr. Pop, Balau, Vartic, Al. Pop – Anton, Veres, Bitis, Saim, Luca, Vancea.
Prezent si el la stadion, atacantul Sorin Gheju nu a mai evoluat in echipa a carui golgheter a fost editia trecuta, deoarece s-a ajuns la un acord in privinta plecarii sale. ”A fost un antrenament bun, baietii misca destul de bine. Nu am reusit sa inscriem dar, pe un asemenea teren nu ne putem edifica asupra adevaratului potential. Speram ca in Ungaria sa avem parte de terenuri mai bune”, a declarat dupa joc Cosmin Bodea.
Jucatorii targumureseni se vor mai antrena acasa doua zile in aceasta saptamana, dupa care, sambata si duminica vor avea doua zile libere. Luni isi vor relua antrenamentele, iar miercuri este programata plecarea spre Ungaria de unde se vor intoarce cu mai putin de doua saptamani inaintea reluarii campionatului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE