Premii de o mie de euro la “Tombola Copiilor frumoşi” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Premii de o mie de euro la “Tombola Copiilor frumoşi”

p_16_1_bc3913.jpgCristina Fiofil administratorul Agenţiei Discover Fashion Foto Models organizează la sfârsitul acestei luni “Tombola Copiilor,, cu vârste până la 14 ani şi pune la bătaie premii în valoare de 1.000 de euro.“ Fiecare copil înscris în baza noastră de date are dreptul să participe la această tombolă a cărei extragere va avea loc în 30 ianuarie. În funcţie de numărul fişei de înscriere vom afla norocoşi. Premiul cel mare este 500 de euro pentru locul I, 300 de euro locul II şi 200 pentru ocupantul locului III. Tombola va avea loc la sediul central al Agenţiei din Piaţa Trandafirilor nr. 48, etaj II şi va începe la orele 14.00. Comisia va fi formată din membrii firmei şi mai mulţi părinţi pentru a nu fi suspectaţi de subiectivism şi câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul agenţiei noastre”, ne-a declarat Cristina. Discover Fashion Foto Models caută şi selectează copii şi tineri pentru diverse activităţi şi apariţii: reclame, cataloage, albume, flyere, invitaţii, spoturi publicitare şi bannere.
Agenţia are sediul central în Târgu-Mureş, plus alte două puncte de lucru în judeţul Mureş unul în Reghin şi altul în Sighişoara. ”Noi nu asigurăm locuri de muncă dar realizăm promovare cu book-uri profesionale, portofolii postate pe site-ul agenţiei noastre care le pot aduce colaborări cu diferite firme sau să îi ajută pe clienţii noştri din baza de date să îşi vândă imaginea dacă sunt solicitati prin intermediul nostru la diferite castinguri sau proiecte”, a adaugat Cristina Fiofil.
Discover Fashion Foto Models promovează pe site-ul agenţiei www.fashionfm.ro fotomodele profesioniste dar şi amatori care vor să înceapă o carieră în domeniu. Baza de date, a agenţiei este compusă din modele "mici" copii frumoşi şi talentaţi de diferite vârste, dornici să se afirme, să devină cunoscuţi, care pot crea imaginea ideală chiar şi pentru cele mai prestigioase companii. Pe lângă copii agenţia are în baza de date modele "mari" cu nume deja cunoscute pe piaţă, cu o experienţă bogată la nivel naţional şi internaţional în modeling cu apariţii în diferite reviste şi reclame.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE